zaterdag 17 november 2012

X-mas Post en top-3 plek!

Whiehoe! Ik heb met mijn 'I Love You' kaart, de top-3 behaald bij challenge #163 van DCL!

Na de lading verjaardags- en babykaarten, vandaag weer een kerstkaartje. Weer een vrij simpele variant, ik ben in een clean-and-simple fase beland!


Ik gebruikte papier van BoBunny (Snowfall Collection) en een stempel van Eline (Xmas mail). Afgelopen week heb ik ook de andere prachtige winterversie besteld: Powder Mountain. Die is ook zo mooi! Dit papier bleek nogal gewild, dus deze bestelling valt vermoedelijk maandag in de bus.


Fijn weekend!


8 opmerkingen:

 1. Erg mooi kaartje! Kom maar op met je clean and simple! Ik hou er wel van. Inderdaad een mooie papierlijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd Miranda, ik zag het net en het was dan ook een schitterend kaartje voor je lief. En zie dat je ook het schitterende papier hebt weten te bemachtigen, nou ja je moet het nog krijgen maar het is besteld, het is echt heel mooi papier. Je kerstkaart is weer lekker strak en stijlvol.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met het behalen van de top 3! Het is ook een mooie creatie. En dit nieuwe kaartje is ook zeker weer de moeite waard! Erg mooi! Gaaf papier ook dat je besteld hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. CAS is leuk, ik houd er ook van op z'n tijd. Jouw kaart is erg mooi, leuk die vlaggen i.c.m. dat achtergrondpapier!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Miranda, ik ben via via op je blog terechtgekomen. Wat een leuke kaartjes maak je, helemaal mijn stijl! Ik kom zeker nog vaker langs!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Miranda,
  Gefleiciteerd met je top 3 plekje. Ik had dat ook niet anders verwacht, je kaartjes zijn altijd zo leuk! Ook dit kaartje vind ik weer supersss. Heel erg mooi papier heb je trouwens gebruikt. Superleuk kerstkaartje.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha leuk hoe je de fase omschrijf waarin je zit, heel herkenbaar! En je kaarten zijn prachtig, dus ik zie geen reden om eruit te komen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk om te lezen dat je de top 3 behaalde met je 'I love You' kaart !! Het is dan ook dubbel en dik verdiend want het was een WONDERMOOIE kaart :D, maar dat vind ik eigenlijk van AL jouw kaartjes ;) - ik vind ze stuk voor stuk prachtig en je weet me telkens opnieuw te inspireren !! Veel liefs en nog een fijne zondagavond !! Groetjes xxx Connie

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!