vrijdag 16 november 2012

Ik word grote broer/zus

Oh nee, dacht ik net (ok, dit is de gecensureerde versie). Had ik net mijn hele blogbericht af, valt de laptop uit! Aaaargh! Maar gelukkig is Blogger de vervelendste niet, het bericht stond gewoon netjes als concept klaar toen ik de laptop weer had opgestart. Gelukkig, ik haat dit soort grapjes...

Ik geniet volop van mijn vakantie. Ik produceer kaartjes aan de lopende band en ontvang allemaal leuke reacties! Tussendoor nog wel wat stress-gedoe, want mijn vriend en ik zijn bezig met het kopen van een huis. Aankoopmakelaar, notaris, hypotheekadviseur, taxateur... we hebben overal onze mannetjes voor gelukkig. Waarschijnlijk krijgen we dit jaar de sleutel van ons nieuwe huis nog, super leuk! En ook al geeft het veel geregel en stress, ik ben allang blij dat ik alle afspraken nu zelf kan plannen en al het geregel even niet na werktijd hoef te doen.

Maar daarvoor zijn jullie hier niet natuurlijk. ;-) Ik heb weer twee nieuwe kaartjes voor jullie.
Een clean and simple kaartje weer, in twee verschillende kleuren. Met tape. Ik hou echt van de vrolijke tapejes. En oh, wat kan ik er van genieten als ik met weinig, een leuk kaartje kan maken! Kaartje, tape, stempels... en klaar was 'ie weer! Dus: meteen een jongens- en meisjes variant.Gebruikte materialen:
- Tape: Hema
- Stempels: Eline Pellinkhof


7 opmerkingen:

 1. Zelf kan ik het dan niet zo laten. Bij mij met er dan altijd nog een bloem, hart, vlinder, noem maar op bij. Maar zo met alleen stempels...leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik houd ook van eenvoud op z'n tijd en dit zijn erg leuke kaartjes, lekker snel klaar!
  Succes met de huisperikelen, spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk, zulke simpele kaartjes. Ze zijn geweldig, alleen al door hun kleur! Wat leuk dat jullie een huis gaan kopen. Ik weet wat een stress dat het geeft, maar het is het waard hoor. Yuri en ik wonen nu 2,5 jaar samen en wonen ruim 1 jaar in ons nieuwe huis. Het geregel is verschrikkelijk, maar bij het klussen wordt het leuk. Ik wens jullie veel succes met alles! En geniet er ook een klein beetje van.

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf zijn deze "simpele" kaartjes. Dacht al wat ga jij als een speer met de kaartjes maar je hebt lekker vakantie, heerlijk geniet ervan. Succes met alles rondom het kopen van het huis!

  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw alweer twee hele leuke kaartjes. Het kan zo simpel maar ik bedenk het gewoon niet. Super leuk idee weer. Wat een leuk nieuws over jullie eventuele nieuwe huis. Succes met het regelen van alle dingen die daarbij horen. En geniet nog even lekker van je vakantie en het scrappen.
  Groetjes mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met jullie nieuwe huis Miranda, top. En je bent inderdaad lekker productief. Dit zijn ook weer 2 schitterende kaartjes geworden. Super.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!