zondag 31 maart 2013

A star is born

Hebben jullie afgelopen week gezien dat Eline Pellinkhof elke dag mensen die iets met haar baby-serie hebben gemaakt, in de spotlights heeft gezet? Van maandag tot en met donderdag stond er steeds iemand centraal en op vrijdag plaatste ze een verzameling van creatie van meerdere bloggers. Ik mag toch wel weer bere-trots vertellen dat een serie baby-kaarten van mij op 'Dag 4' centraal stond! Helemaal gaaf toch! Ik vermoed dat via die weg een aantal nieuwe volgers mij gevonden heeft, want ik mag een hele rits nieuwelingen verwelkomen: Alina, Anna, Rebelleke, Marian, Maartje, Paulien en Erika, allemaal van harte welkom op mijn blog!

Bij de Hema kocht ik heel lang geleden het vrolijke jongens-tape in de kleuren blauw/wit/groen. Dit tape behoorde tot een serie van o.a. lintjes, die ik eerder ook kocht. Wat ik nog niet eerder kocht, maar waar ik constant tegenaan bleef lopen: het inpakpapier uit deze serie. Afgelopen week heb ik het eindelijk meegenomen, want eigenlijk is het gewoon heel goedkoop en vrolijk achtergrondpapier! 


Ik knipte een aantal stukken papier uit, maar dat werd me veel te netjes dus ging ik al scheurend aan de slag. En met slechts een aantal extra attributen, werd het een vrolijk CAS-babykaartje. Ik heb eindelijk mijn naaimachine ingewijd. Na een poosje met een fineliner streepjes te hebben gezet langs de rand van mijn kaart, vond ik het toch wel weer erg leuk om deze te vervangen door een echt stikrandje. De leuke lettertjes zijn van Joy!Crafts: alphabet and numbers.


De binnenkant van de kaart versierde zich deels vanzelf door het stikrandje, de andere zijde aan de binnenkant versierde ik met tapejes. De Hema verkocht eerder een stoere sterren-tape in donkerblauwe kleur, maar ik vond afgelopen week ook de lichtblauwe variant! Hebben, hebben, hebben!

Ik krijg deze Paasdagen familie over de vloer voor een lunch, dus ik ga de spullen maar eens klaar zetten. Fijne paasdagen!

16 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige kaart en gefeliciteerd dat je blog centraal staat en terecht want je maakt erg leuke kaarten en labels.Vrolijk Pasen en groetjes joke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi kaartje!
    Met weinig spullen zo'n leuk resultaat, super!
    Ik ben inderdaad via Eline op je blog terechtgekomen.

    Groetjes Erika

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super! Mooi met dat inpakpapier, zeker in combinatie met de tape, echt top!
    En gaaf dat je door Eline in het zonnetje bent gezet. Terecht, je maakt mooie creaties!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Weer een prachtig kaartje!! Kwam je idd tegen bij Eline en heb al heel wat creaties van je bekeken; geweldig!!! Heb weer veel inspiratie opgedaan dus deze paasdagen kom ik wel door ;-).
    Groetjes Paulien

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Echt een super leuk kaartje, mooi gemaakt.
    En wat super dat je in de spotlights bent gezet,
    ik heb de kaartjes voorbij zien komen bij Eline ☺

    Een gezellig (paas/knutsel)weekend gewenst ☺
    Lieve grtjsss Erica xox
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie cas-babykaart heb je er van gemaakt het papier is inderdaad erg leuk, ook de meisjes variant vind ik leuk, heb het ook in huis' en ook al ooit kaartjes mee gemaakt. Wens je nog fijne paasdagen toe, groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super leuk !!!! Ga je ook de meisjes serie maken ??!!

    Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb het meisjes-papier (nog? ;-) ) niet, maar ik vind het wel een leuke opzet en de verleiding is erg groot om ook het roze papier te halen.... dus wie weet!

      Verwijderen
  8. Ja super leuk dat je centraal stond bij Eline. Ook dit kaartje is weer helemaal super zeg. Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heel erg tof kaartje! En leuk dat je op het blog van Eline stond, super toch!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Superleuk kaartje, vind de binnenkant erg gaaf gedaan! En idd helemaal geweldig dat je bij Eline op het blog hebt gestaan met al je prachtige kaartjes!
    Fijne paasdagen!
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat superleuk voor je Miranda, helemaal top dat je zo in het zonnetje gezet bent en terecht want je kaartjes waren dan ook helemaal super de super. Net zoals dit kaartje ook weer, zo leuk gedaan met dat scheuren, top.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat leuk dat je inpakpapier hebt gebruikt, gaaf kaartje. En ja ik heb je kaartjes gespot op het blog van Eline, gaaf om daar op staan met je kaartjes.

    Groetjes,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Zo mooi, dit inpakpapier(ook gezien maar uiteindelijk laten liggen...) met bijpassende tape(hadden ze niet) en wat een fantastisch mooi kaartje heb je er weer mee gemaakt! Misschien neem ik de volgende keer toch maar dat inpakpapier mee ;-)
    Lieve groet,
    Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat leuk voor je, Miranda! Ook dit kaartje is weer super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!