donderdag 7 maart 2013

Eline's Sweet Baby (1)

Ik mag weer een nieuwe volger verwelkomen: Bernadet! Leuk dat je mij volgt!

Ok, ik ben de laatste tijd nogal in mijn nopjes rondom het kaarten maken. Maar vandaag zit ik weer helemaal enthousiast dit blogbericht te typen. Waarom? Dat zal ik jullie vertellen. Zoals jullie weten (en anders weten jullie het nu! ;-) ) vind ik babykaarten het allerleukste om te maken. Helemaal met schattige afbeeldingen en mooi papier er bij. Eigenlijk, ben je dan ook al snel fan van Eline Pellinkhof. Guilty! En als zij dan met een nieuwe babyserie komt, MOET ik die spulletjes gewoon hebben. Dan kan ik - en wil ik - ook gewoon niet kiezen, dus dan beland uiteindelijk *hops* de hele collectie in mijn mandje. Ik ben verliefd. Verliefd op de nieuwe serie 'Sweet Baby' van Eline. En ik vermoed velen met mij! Ik kocht de spullen gistermiddag en ging er gisteravond gelijk mee aan de slag. Met het volgende kaartje als resultaat:
Ik vind de vellen papier uit deze serie PRACH-TIG! Vaak heb ik dat er in een paperblock een vel papier zit waar ik niet zoveel mee kan, maar in deze serie is het papier zo mooi, lief en zoet. Maar door papier met  grijze accenten is het geheel ook weer wat minder zoet te maken. Het block heet 'Eline Hello Sweet Baby' (Pb7041).


 En ja, die bijbehorende collectables he, ... ook niet te weerstaan. Zoals ik al zei kan ik dan niet kiezen, dus zowel de vierkante als de rechthoekige tab nam ik mee. Natuurlijk ook vanwege de leuke teksten die er bij zitten: bij de vierkante tab met Engelse teksten en bij de rechthoekige variant Nederlandse. En het wiegje met cute stempels? ... *Zucht* ... Dit begrijpen jullie wel toch? ;-)


Zo, en nu als de wiedeweerga naar de sportschool, 
zodat ik straks weer lekker verder kan met deze serie!

Gebruikte materialen:
- Papier: Eline Hello Sweet Baby
- Tekst: collectable Tab with tekst UK(Col1315)
- Gescheurde bladen: collectable Tab with tekst UK/NL (Col1315/1314)
- Wieg en baby: collectable Eline's baby (Col1313)
- Poststempel: Eline's baby teksten
- Distress Markers
- Tape: Hema
- Knoopjes


15 opmerkingen:

 1. Ja ik ken het. De nieuwe serie is super en ik ren binnenkort ook naar de winkel. Het papierblokje vind ik geweldig. Je kaartje helemaal super. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaart en wat een leuke serie is dit.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Miranda,
  Je kaartje is prachtig, ik zit ook met smart te wachten op mijn bestelling,vind deze serie prachtig en..alles besteld ...liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik snap je helemaal!!
  Je kaartje is leuk geworden :)
  Hier liggen de spulletjes ook al op een stapeltje, van het weekend ga ik er mee aan de slag!

  groetjes

  vera

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik snap het helemaal niet hahahaha......hoe kan dat nou :-).....
  Ik vrees dat heel creatief en bloggend nederland (en daarbuiten) spontaan stapelverliefd wordt op deze prachtige collectie. Ik ben ook heel benieuwd wat er allemaal voor creaties tevoorschijn komen, deze van jou is in ieder geval super-de-super !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja hoor snap je helemaal, vooral die tapjes zijn zo leuk. Een schattig babykaartje!!

  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, hier ook iemand die fan is van Eline! Ik ben er ook mee aan de slag geweest. Mijn creatie zie je morgen. Ook voor een meisje. Jouw kaart is lief! Te gek dat je zo enthousiast bent.

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat is je babykaartje super geworden Miranda, het is ook een hele gave serie en eh ik herken het hoor, het is ook zo moeilijk te kiezen en voordat je spijt krijgt van iets wat je niet hebt gekocht, gooi je hups toch maar alles in je mandje, en gelijk heb je meis. Sport ze.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Miranda,
  Ik vind de spulletjes van Eline vaak ook erg mooi. Ik heb deze nieuwe spulletjes ook zien liggen maar had er niet direct een beeld bij. Na het zien van jouw mooie babykaart snap ik wat je er mee kunt maken. Super, nu baal ik wel een beetje dat ik het toch niet in mijn mandje heb gestopt toen ik dit weekend in de hobby winkel was.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtig!
  Helemaal jou ding!
  Mooie kaart! Ben benieuwd naar de volgende kaartjes!
  Groetjess Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Superleuk! Kon ook de verleiding niet weerstaan om de tabjes aan te schaffen. Maar ik ben bescheiden, heb alleen de Engelse versie aangeschaft *braaf*. Je kaartje is echt 'so cute', ben benieuwd naar de volgende!
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heb het gevoel dat jij helemaal je eigen draai, stijl en alles hebt gevonden, alsof nu je je eigen plekje hebt alles op z'n plek valt. Erg leuk en je maakt super leuke dingen. Nog even en Eline mailt je!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een schatje dat kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik wilde deze en volgende maand niets meer aanschaffen, maar ... Misschien toch maar voor mijn verjaardag vragen???

  LEUK en lief kaartje, Miranda!

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!