woensdag 13 maart 2013

Tag-serie: voor jou!

Een volger heeft mij 'verlaten' (misschien was diegene Eline-moe ;-) ), 
maar daarvoor in de plaats mag ik weer een nieuwe volger verwelkomen: Alie, welkom!

Om te voorkomen dat jullie allemaal afhaken vanwege alle babykaarten ;-) , vandaag weer even iets anders. De winnaressen van de bedels hebben het presentje inmiddels goed ontvangen, dat is altijd fijn. Het leek me een beetje saai om alleen de bedels in een enveloppe te doen, dus ik maakte er een klein tagje bij. Uiteraard met mijn favoriete frutsels: sterren, tapejes en vlaggetjes!


Dezelfde opzet, maar allemaal een ander kleurtje. Ik vind het wel een gezellige bende geworden. Ik maak eigenlijk nooit tagjes, maar vind het reuze leuk om te doen. Het is wel wennen om op zo een klein vlak te werken, maar het is een leuke uitdaging.

Veel plezier met de bedels dames, het lijkt me leuk om ze binnenkort te spotten op jullie creaties. :-)


17 opmerkingen:

  1. Nou ik ben nog lang niet Eline-moe hoor Miranda, en misschien is diegene wel gewoon gestopt met bloggen, kan ook natuurlijk. Ik geniet altijd weer van en bezoekje op je blog en dit is ook weer helemaal te leuk om zo je bedeltjes te hebben opgestuurd naar de winnaressen, ziet er superfleurig en feestelijk uit.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou dat zal toch niet dat de afgehaakte blogger Eline moe was haha misschien wat Anita zegt gestopt met bloggen. Wat zijn ze vrolijk van kleur de labeltjes en mooi!
    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hahaha Nu krijgen we zeker heel veel tagjes te zien. En van mij mag het. Babykaarten of tagjes,,,,,wat maakt het nou uit. Tis allemaal heel leuk en weer inspiratie. De tagjes zijn lekker fleurig en een leuk kado voor erbij.
    Groetjes Sinikka

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik wordt de babykaartjes absoluut niet zat maar vind deze tagjes ook erg leuk zeg. Lekker vrolijk. Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik sluit me aan bij de anderen, ik vind je babykaartjes juist inpiratievol. Je moet er maar net een nodig hebben en maar niet op een leuk idee komen, dan is het toch fijn dat je even bij een ander ideetjes op kan doen. En misschien is er inderdaad een heel andere reden. Gewoon lekker je ding doen hoor zou ik zeggen, je kan het niet iedereen naar de zin maken. Je tagjes zijn trouwens ook heel erg leuk! Groetjes Yolanda B)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo Miranda
    Prachtige tagjes heb je gemaakt en de blauwe tag komt in mijn hobbykamer te hangen bij alle andere kaartjes die ik gekregen heb.De bedeltjes komen goed van pas en komt zeker op de kaartjes.Pa ben nog lang niet Eline moe de kaarten zijn prachtig.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ahhh wat gaaf deze tags, zo mag je er meer maken hoor,
    en ik ben geen Eline moe hoor, er kan nog meeeeeer bij ☺

    Fijne knutselweek nog gewenst :)
    Lieve grtjsss van Erica ¤
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ja dat zijn wel top artikelen hóór!
    Ben ook gek op sterren zoals je weet hihihihi
    Ga zo door zou ik zeggen!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Eline moe? Nee hoor, vrijdag op mijn blog ook Eline (-;
    Heb ik ook twee keer gehad, volgers die mij hebben 'verlaten'. Geeft niets. Het gaat erom dat het inspirerend of leuk gevonden wordt, niet om het aantal, toch? Daar heb ik mij mee 'getroost'

    Je labels zijn super vrolijk, leuk met washi tape!
    groetjes van een trouwe volger (-:

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een verademing ;) haha grapje hoor. Je maakt leuke dingen, dus ik blijf je lekker volgen. Deze tags zijn zuper lief geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een lieve labels! Erg vrolijk.

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuke labels. Ik maak ze de laatste tijd ook regelmatig, om de kleine restjes papier in te verwerken.
    groetjes, Bernadet

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Miranda, dankzij jou tip dat ze bij de kantoorspullen lagen ben ik vanmorgen ook geslaagd voor de tapejes. Dank je wel Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Nou je het er weer een volger bij hoor! Ik ben dol op Eline's materialen en ze zullen mij niet gauw gaan vervelen. Deze labeltjes zijn ook erg mooi, heel fleurig!

    Groetjes, Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Soms kan blogger ook gek doen hoor!! Je kaartjes zijn suk cvoor stuk plaatjes en genieten doe ik zeker hoor!! Groetjes, Karin

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!