vrijdag 6 december 2013

Sinterklaaslabels

Hoera, dit is mijn 400e bericht! Gelukkig zijn jullie hele trouwe volgers en mag ik nog steeds nieuwelingen verwelkomen: Inge, Gery en Tina!

Veel Sinterklaas-vierders hebben pakjes avond al achter de rug, maar voor een ander deel is het vanavond of in het weekend feest. Ik heb het gisteravond met mijn gezin en aanhang gevierd. Ik keek er al 364 dagen naar uit. Ja echt, Sinterklaas is echt mijn feest! (En ik ben énorm verwend met héél veel scrapspullen!) Wij trekken een lootje en kopen wat voor diegene, maar ik vind het leuk om voor alle andere aanwezigen ook nog wat kleins te kopen. Uiteraard worden de pakketjes voorzien van een gedicht, wat bij ons altijd garant staat voor een samenvatting met alle gekkigheid van het afgelopen jaar. Heerlijk!

Uiteraard komt er niet slechts een Sint-papiertje om het presentje heen. Pakketjes versieren vind ik de laatste maanden erg leuk en het is jullie vast opgevallen dat ik labeltjes maken ook graag doe. Dus ik ging lekker aan de knip en de plak om naamlabels te maken. Mijn doel: iedereen een ander label met inspiratie uit mijn goed gevulde tag-bord op Pinterest of met ideetjes die al langer in mijn hoofd borrelen. Iedereen voorzien van een uniek ontwerp is helaas niet gelukt, maar vooruit... ik ben tevreden over het resultaat. :)

Pinspiratie vond ik HIER.


 Pinspiratie vond ik HIER.




 Pinspiratie vond ik HIER.

Yes, nog maar 364 dagen... ;-) 

13 opmerkingen:

  1. Leuke verschillende labels heb je gemaakt! Fijn dat je zo'n leuke avond hebt gehad gisteren. Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohhh ik ben weg van je 'simpele' zwart witte variant!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wij zijn een van de gezinnen die zaterdag Sinterklaas vieren. Voor het eerst niet op de dag zelf...

    Een beetje nieuwsgierig ben ik wel naar jouw knutselcadeautjes (-: Wat heb je gekregen?
    Ik vind je tags echt leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heerlijk toch Miranda, en een leuke avond en blij met de prachtige kadootjes en dan ook nog allemaal van die mooie labels, echt gaaf zijn ze, groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Love the lot of different tags. I have also great fun with my self made washi tapes:-)
    Wish you a wonderful day and evening,
    groetjes Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuk en gezellig al die labels! Ik wou dat ik Roos of Ramona was ;)
    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ha die Miranda,
    het is voor mij ook net zo! Wij vieren het zondag met zijn tienen en ook surprises en gedichten met wat kwinkslagen erbij etc. Ben net begonnen met mijn surprise, dus ik mag nog wel even mijn best doen. EN als je mijn berichtjes wel eens leest weet je dat ik vaak op het laatste nippertje ben...dus dat komt vast goed!
    Leuk labels!!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zo je 400ste bericht alweer!! gefeliciteerd! Jeetje wat veel..daar zitten wij nog langer niet aan! Heel eerlijk gezegd waren wij al een beetje trots dat wij bijna aan de 50 berichten zitten haha... Maar wat fijn dat je zn gezellig pakjes avond hebt gehad :) & ook wij zijn natuurlijk heeel erg benieuwd wat je gekregen hebt van de Sint... Maar je labels zullen vast in de smaak zijn gevallen?? Wij vinden ze in ieder geval echt heel erg leuk! Dit maakt het allemaal toch net wat persoonlijker dan een simpele sticker waar je de naam opschrijft ofzo! Stuk voor stuk zijn ze allemaal erg leuk! En nu maar weer aftellen dan he tot de Sint weer vanuit het warme Spanje naar ons koude kikker landje komt hihi.

    Wij wensen je een fijn weekend toe!
    Liefs van ons

    BeantwoordenVerwijderen
  9. 400, wow wat veel! Hoe lang bestaat je blog al? Ik vind van de labels nummer 5 het leukst. Ga je ook kerstlabels maken?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mijn eerste blogbericht is van januari 2012. :) Dank je! Ik ben ook kerstlabels aan het maken ja, maar dan als 'kerstkaart'. Wij vieren geen kerst met cadeautjes. :)

      Verwijderen
  10. Wij zijn pas weer begonnen met het vieren van Sinterklaas, hier zijn ze niet zo gek op het maken van surprises en gedichten, maar nu onze kleindochter er is is het wel weer heel leuk. Mooi om te zien, al die verschillende tagjes! Ze zijn gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oh die zien er gezellig uit, en feli met je 400e berichtje !
    Een fijne en gezellige (knutsel) week gewenst ☺
    Grtjsss en liefsss van Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!