vrijdag 24 augustus 2012

Jasper hartje Kim

Vandaag is het zover, mijn lieve en tevens zwangere vriendin gaat trouwen! Om haar te feliciteren met haar zwangerschap maakte ik eerder een vrij eenvoudig kaartje (zie HIER). Voor haar bruiloft wilde ik helemaal uitpakken, dus ik was al een poosje aan het verzinnen wat ik wilde maken.

Tien augustus vond ik HET geschikte idee, ik ben nog steeds helemaal enthousiast over het ontwerp! Op de blog van Authentique Paper verschijnt elke week een Earth-friendly project, waarbij vaak dagelijkse materialen worden (her)gebruikt die normaal in de prullenbak belanden. Hier is te zien hoe een van de leden van het designteam, Loes de Groot, met een fantastische uitwerking komt van het volgende recycle-project:


Ik gebruik dit dubbelzijdige tape ook en meestal beland de verpakking in de prullenbak (het plastic en karton uiteraard gescheiden van de rest :-) ). Nou, na het zien van de creatie van Loes, gooi ik het plastic gedeelte nooit meer weg! Je moet echt even kijken wat zij er mee deed, want door haar ben ik geïnspireerd om de volgende kaart voor mijn vriendin te maken. Ik ben zelf heel trots op het resultaat, ik vind het misschien wel de mooiste die ik ooit heb gemaakt! Kijk je mee?



Dit is de voorkant. Het leuke is: er zitten losse hartjes 'in' het plastic gedeelte, daar kan je dus mee schudden! (^.^) Ik heb papier gebruikt dat al eeuwen in een bak met scrappapier ligt, zonde! Tegenwoordig gebruik ik vooral papier uit paperblocks, die liggen voor het grijpen op mijn bureau. Maar dit is echt su-per mooi papier en helemaal geschikt natuurlijk voor de bruiloft.


 

Bij zo een speciale kaart, vind ik het extra leuk om de binnenkant ook te versieren. De ronde vorm, de houten hartjes (waarvan ik de randjes heb bewerkt met roze inkt) en een klein vierkantje met een afbeelding/tekst komen op elk gedeelte terug. Het 'gedichtje' komt ook van een scrapbook-vel uit dezelfde serie. Het was een hele lange zin, maar ik heb hem opgedeeld in kleine stukjes. En ja, de achterkant heb ik ook nog maar een klein beetje versierd.

Mijn vriend en ik gaan zometeen genieten van de bruiloft.
Ik ben benieuwd wat jullie van dit uitgebreide project vinden. :)

Gebruikte materialen:
- Scrappapier: Making Memories (Love Struck)
- Ticket en vierkantjes: Making Memories (Love Struck)
- Plastic rondje: verpakking dubbelzijdig tape, Action
- Houten hartjes: Xenos
- Papieren hartjes: Nellie Snellen

8 opmerkingen:

  1. Wat is je kaart schitterend geworden Miranda, super, en veel plezier op de bruiloft.
    Groetjes van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je kaart is schitterend!Hele mooie persoonlijke kaart is het geworden.Daar mag je met recht super trots op zijn.Veel plezier bij de bruiloft Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel gaaf gedaan! Hier mag je zeker trots op zijn. Hopelijk hebben jullie een heel mooi en gezellig feest vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Miranda,

    Wat een super mooie kaart heb je gemaakt en wat is dat een goed idee zeg die gaan we onthouden.
    Veel plezier op de bruiloft.
    En veel plezier met het geven van je mooie kaart ze zullen hier heel blij mee zijn.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Superleuk gedaan Miranda. Hartstikke mooie kaart, ook de binnenkant. Ik bewaard die dingen ook maar heb er nog niets mee gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw wat een super leuke en persoonlijke kaart! Ik heb het idee al vaker gezien, maar vind jouw uitwerking wel heel verzorgd en mooi gedaan! Hopelijk heb je een leuk feest gehad!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb gezien dat je er mee bezig was, maar heb het eind resultaat niet gezien.
    Gelukkig kan ik hem hier nog zien, hij is erg leuk geworden zeg!
    Super leuk gedaan Mi! :D

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!