zaterdag 25 augustus 2012

Hoera voor Sanne!

Bedankt voor de leuke reacties op mijn bruiloftkaart van gisteren!
De bruid en de bruidegom vonden hem ook erg mooi en persoonlijk. :)
Het was een mooie dag met een leuk feestje.

Sanne is bijna jarig en heeft daarom een verjaardagscandy georganiseerd. Ze wordt 27 jaar en haar blog bestaat ook nog eens 2 jaar, dubbel feest! Omdat ik haar blog met leuke kaarten al een poosje volg, leek het mij leuk haar met een kaartje te verblijden. Althans, dat is de bedoeling. ;-) Sanne gebruikt op haar kaarten allerlei attributen die ik ook erg leuk vind: labels, stikrandjes, paperclips, teksten met de Dymo lettertang, touw, knoopjes... oftewel: een kaartje voor haar met 'onze' benodigdheden was zo geboren. Omdat ze van felle kleuren houdt, heb ik lekkere vrolijke papiertjes uitgezocht om mijn kaartje voor haar mee te versieren.

 Zie hier het resultaat van alle gebruikte materialen.
Ik heb nog wat kaarsjes en tape-jes toegevoegd.Het witte vlak is gewoon wit papier dat ik door een 'kartel'- apparaatje heb gehaald. 
De grote cupcake heb ik op meerdere plekken terug laten komen: op de achtergrond
en aan de labels. Ik zie nu de kaarsjes en bedenk me opeens: ik heb niet eens mijn
favo vlaggetjes toegevoegd! Nou ja!


De labeltjes vind ik zelf erg leuk. Ze zitten verstopt achter het witte vlak. Het ene labeltje staat in het teken van haar geboorte-/verjaardag. Haar naam en geboortedatum staan op de label zelf, op een aparte mini cupcake staat haar leeftijd. Op het andere labeltje staat de naam van haar blog met daaraan dus een '2' voor haar twee-jarige-blog-bestaan. Uiteraard komen de kleuren van de kaart terug in de labels.

Ze heeft de kaart inmiddels ontvangen. Nu is het wachten tot 1 september, dan wordt de uitslag bekend gemaakt. Het maken van de kaart was al een feestje op zich!
Gebruikte materialen:
- Papier: Marianne Design
- Touw: Albert Heijn
- Labels: merkloos
- Kaarsen: Marianne Design
- Grote cupcake: Marianne Design
- Kleine cupcakes: stempelset Eline Pellinkhof
- Knoopje: onbekend
- Paperclip: Action
- Rood-witte tekst: Dymo lettertang
- Geel tape: onbekend
- Naaimachine6 opmerkingen:

 1. Miranda, bedankt voor je super leuke kaart! Ik ben er heel erg blij mee en vind hem erg origineel en persoonlijk! Lief! Hij staat hier te pronken op de kast hoor!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, zo te zien was Sanne er blij mee en terecht, want je kaart is erg geslaagd. Leuk dat je rekening houdt met haar smaak! Ook de kaarten hieronder zijn gaaf! Ik werk weer en heb nu geen tijd om elke dag te bloggen, dus doe ik het even zo soms.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er weer goed uit! Leuk met die labeltjes. Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat jullie het gisteren zo leuk hebben gehad op de bruiloft. En deze kaart heb je ook weer helemaal geweldig gemaakt, superleuk resultaat Miranda. Top.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeeeee wat een supergave kaart! Word er gelijk vrolijk van! Deze zal ongewijfeld in de smaak vallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk kaartje, Miranda, en wat een vrolijke kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!