zondag 29 november 2015

Sticky Sunday #12: Sinterklaas

Welkom op deze Sticky Sunday! Het idee: op een vaste dag in de week een kaartje met het allerleukste plakspul dat bestaat: washitape.

Van Margriet ontving ik leuke spulletjes, die ik gebruikte om een verpakking en labels te maken voor het naderende Sinterklaasfeest. Trouwe volgers kennen dit pocketmodel al, maar voor het model van vandaag paste ik de formaten een beetje aan. Waarom? Omdat ik dan uit één van de SU-papiertjes (van 15x10 cm) precies een pocketmodel kon opfleuren! En met een hele stapel van deze papiertjes, kan ik hier dus heel wat leuke varianten mee maken, ideaal. Het idee was om een giftcard in dit pocketmodel te stoppen, maar uiteindelijk heb ik allemaal cadeautjes gekocht en geen giftcards.


Ik sneed voor de voorkant een vierkant van 10x10 cm uit het dessinpapier, het strookje aan de onderkant is 5x10 cm. De achterzijde is 13,5x10 cm, dus er is enige overlap aan de voorkant, waardoor er nog ruimte was om een leuk 'hapje' uit de voorkant te snijden met de Envelope Punch Board. 


De leuke en fijne washitape (wit met gouden hartjes, zwart met witte chevronpatroon, zwart-wit gestreept) is ook van Stampin' Up, de gouden is van de Xenos. En die geweldige stafjes, zucht... ik kon er geen weerstand tegen bieden. Ik wilde héél graag stafjes hebben om cadeautjes leuk in te kunnen pakken voor met Sinterklaas, ik vond ze heel snel bij de groothandel hier in de buurt Timmers verpakkingen. Spontaan verliefd, ik vond ze zó leuk dat ik ze zelfs kocht toen ze maar per 100 te koop waren. ;-) Ik kan even vooruit, haha!

Fijne zondag, ik ga nog even wat laatste cadeautjes scoren en gedichten schrijven voor het leukste feest van het jaar! 

20 opmerkingen:

  1. Oh ik begrijp je enthousiasme over de stafjes helemaal :-) Die maken het echt helemaal af! Super leuk gedaan Miranda!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat gaaf gemaakt en ik snap wel dat je die stafjes leuk vind. Ik vind ze echt geweldig! Liefs sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk weer, al dat Washi Tape!!
    Ik gebruik het ook steeds vaker, geïnspireerd door jou!
    En die stafjes, hi hi, TE leuk toch?!
    Heb je geen vriendin die ook graag knutselt? Kun je er misschien een paar kado geven??
    Of aan je moeder.
    Of....je kunt ze natuurlijk ook gewoon zelf houdn, ALLEMAAL ;-)
    Fijne dag, groetjes, Daphne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik houd ze zeker niet allemaal zelf nee, haha. Ik heb er al een aantal weggegeven en mijn moeder krijgt uiteraard ook een aantal stafjes! :-) Ze krijgen sowieso een goede bestemming, maar ik wil er voor volgende jaren natuurlijk óók nog hebben! ;-)

      Verwijderen
  4. Die stafjes zijn inderdaad te leuk. Snap dat je die moest hebben :) Alles ziet er eeer even gaaf uit. Veel succes met de laatste Sint-voorbereidingen. Wij hebben het gisteren al gevierd. En ja, heeerlijk feest is het!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een gaaf pocketkaartje en superleuke labels! Dat je viel voor de stafjes snapt iedereen, ze zijn erg leuk en helemaal de finishing touch!
    Veel plezier met de laatste voorbereidingen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat heb je dit weer leuk gedaan, ik noteer het want wij geven altijd geld aan onze kleinkinderen met hun verjaardagen (met een klein cadeautje erbij) en dan die stafjes.....ik werd er ook hebberig van, kan me voorstellen dat je ze hebt gekocht al die 100.
    Fijne zondag en groetjes Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat leuk! Hier ook diverse Sintcreaties gemaakt/in de maak. En dat terwijl we niet eens Sinterklaas vieren...., behalve op school = werk....Toch een deurkrans geplakt voor hier aan de voordeur. En gisteren voor de neefjes en nichtjes nog 2, kon het niet laten, nadat mijn zussen gereageerd hadden dat ze em zo leuk vonden....
    Met je stafjes kun je nog even vooruit, hihi. Och, het eet geen brood, toch?!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Enig die stafjes, ik zou ze ook zo wel willen kopen maar heb er helemaal geen doel voor want geen Sinterklaasviering in mijn omgeving.
    Ze maken de pocketkaarten voor 5 dec. helemaal af, geweldig!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een mooi setje kaartjes en labeltjes is dit weer geworden. Alles past zo goed bij elkaar. En die stafjes zijn echt suuuperschattig!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Super leuk! Die stafjes zijn ontzettend schattig!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Haha superleuk allemaal en die stafjes zijn perfect erbij!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuk, leuk, leuk!!!
    Het ziet er weer fantastisch uit.
    De gouden stafjes doen het heel goed bij het zwart-wit papier.
    Als je zó enthousiast over iets, dan maakt het eigenlijk ook niet uit of je er nu 10, of 100 van moet nemen. Ze komen heus wel weer een keertje van pas.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat heb je weer leuke creatie's gemaakt voor het Sintfeest. Heel mooi je envelopjes voor een giftkaart en je labels.
    Ja en zoals iedereen al zegt, die stafjes zijn echt super leuk, je kan nog effe vooruit.
    groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een superleuke labels en inderdaad, die stafjes kan je niet laten liggen ! Zelfs al moest je ze per 100 kopen :)
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ontzettend leuk gedaan! En die stafjes horen er gewoon bij!! Jammer dat ze ze alleen in kleinverpakking verkopen... :p. Ik vind de zwart wit combi met wat goud erg mooi. Ben niet zo van de felle Sinterklaaskleuren. Dit is van een chique Sint! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Oh wat zijn ze leuk; de stafjes, de labels, de washitape, de pocketkaartjes...... alles!! Dank je wel voor het verwijzen naar mijn website. Ik heb de stafjes ook, maar heb ze wel ooit eens ergens los kunnen kopen. Maar waar......? Ik heb werkelijk geen idee meer. Enne....uiteindelijk vind ik 'echte' cadeautjes toch leuker dan cadeau-kaarten met sinterklaas. Ik zeg goed bezig!

    Groetjes,
    Margriet

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ziet er super mooi uit. Erg mooi deze papiertjes. Leuk gecombineerd weer met de tapejes, en de stafjes doen het ook goed. Wij gebruiken deze op m'n werk ook op cadeautjes. Sowieso een walhalla op mijn werk qua inpak materialen! ;-) Erg tof de cadeaukaarten!

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!