vrijdag 2 oktober 2015

Pocketmodellen

Petra, welkom als nieuwe volger!

Voor vrouwen weet ik vaak wel een cadeautje te verzinnen, voor mannen vind ik dat lastiger. Dus voor mijn eigen voorraad wilde ik twee pocketmodel-kaarten hebben, zodat ik daar makkelijk geld in kan stoppen voor een verjaardag van een man. Een oude lijn van Authentique bevat lekker stoere papiertjes, dus die pakte ik er bij.



Ik heb inmiddels twaalf collega's die regelmatig kaarten bij mij kopen, dus mijn kaartenbak voor de verkoop slinkt héél hard. Ook voor de voorraad wat pocketmodellen dus. In vereenvoudigde versie, want er valt bijna niet tegen de vraag op te knutselen. ;-)

Een tweetal voor een man, met een andere lijn van Authentique gemaakt:



En een viertal in pastelkleuren, uit een papierserie van Forever Friends:


Wil je dit eenvoudige, maar leuke modelletje ook eens maken? Ik beschreef in DEZE post de werkwijze.

7 opmerkingen:

  1. Geweldig zijn ze, leuk, stoer, handig...ga maar ff door! Top!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klopt helemaal, cadeautjes voor mannen kopen is veel lastiger dan voor vrouwen! Jouw pocket model is dan een uitkomst. Kun je op een leuke manier geld of een cadeaukaart geven. Leuk trouwens dat je op je werk zo veel kaarten verkoopt. Heb je elke keer weer een goed excuus om te freubelen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Miranda,
    Ze zijn heel leuk, had ze ook al eerder bij je gezien. Ik denk dat ik ze vast nog eens ga maken. Ideaal, niet alleen voor mannen, maar mijn kinderen vragen ook wel eens een leuke geldenveloppe...
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leukerd-jes!!
    Kan me voorstellen dat ze gretig aftrek vinden bij je collega's.
    Ik ga gauw je linkje eens bekijken, altijd handig, zulke voorraad kaartjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ze blijven leuk die pocket-kaarten en erg handig, je kan er meteen een fooitje instoppen! Met een mooi papiertje kom je al heel ver en heeft zo'n pocket-kaart weinig meer nodig! Leuk gedaan! Fijn weekend! Groetjes, Miranda v.d.W.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het model en de verschillende uitwerkingen zijn gaaf Miranda! Mooi ook dat grote HB op de onderste serie!

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!