zondag 16 maart 2014

Nog meer HEMA nieuws!

Dat ik dol ben op de spullen van de HEMA, is niets nieuws meer hé? Ik heb van een aantal volgers al de suggestie gekregen om bij de HEMA te gaan werken, gezien mijn promoties voor de leuke producten. ;-) Ik werk er niet en ik heb ook echt geen aandelen haha, ik ben 'gewoon' verliefd op de producten. Toen afgelopen week op de Facebook pagina van de Hema de vraag werd gesteld van welk HEMA-product je een glimlach op je gezicht krijgt, wist ik natuurlijk al precies wat ik daar op ging antwoorden. 

"Ik ben meer dan dol op de washitape van de HEMA. Als er nieuwe in de schappen liggen, ontstaat er geen glimlach maar een grote grijns. Nee, echt. Ik heb een serieuze verslaving voor de leuke variatie in dessins, en dat ook nog eens voor een mooie prijs. Ik maak er kaarten mee, waar ik ontzettend blij van word. En de volgers van mijn Facebook-pagina en mijn blog reageren er vervolgens ook weer enthousiast op... Heel veel vliegen in 1 klap dus. ;-)"

Nou, geen woord van gelogen toch?! En nu het leuke gedeelte: het HEMA team werd vervolgens weer "helemaal blij van de reactie van Miranda Versteege". Whieeehoeeee! Dus ik kreeg een verrassing opgestuurd:


Ik werd blij van de Blijmakers actie! Nu vond ik bovenstaande verrassing in mijn brievenbus toen ik net terug kwam van mijn bezoekje aan de HEMA, waar ik nieuwe tapejes voor Pasen kocht. Ja ehh... word het nu echt te erg? ;-) Geeft niet, want ik kom heus nog wel een keertje in de HEMA! De tapejes die ik kocht zie je hieronder op de foto. Samen met de andere producten op de foto ging ik gisteren gelijk aan de slag om gezellige kaarten te maken. Nieuwsgierig naar het resultaat? Kom dan de komende dagen even gluren op mijn blog, want die staan de komende vijf dagen in het teken van de HEMA-tapejes!


Tot morgen!

12 opmerkingen:

  1. Oh wat leuk voor je dat de hema zo blij wordt van jouw promotie actie. En ik ben benieuwd naar je kaartjes. De with love- stempel vind ik ook erg leuk. LIefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow wat leuk Miranda! Die cadeaukaart komt bij jou wel goed terecht! Ik vind je with love stempel en dat label heel gaaf. Toch ook maar weer eens naar de Hema :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En oh ja ik ben super benieuwd naar je Hema- creaties!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je hebt niets gelogen, en je bent ook een goede winnaar van de cadeaukaart, super, veel plezier er mee. Ik kijk uit naar je hema creaties de komende dagen. En de stempels zijn inderdaad erg leuk! Fijne zondag, groetjes, Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De prijs kon niet beter terechtkomen, leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuk dat jij de prijs gewonnen hebt als echte Hema-fan! Veel plezier ermee en ik kom de mooie kaartjes graag bewonderen! Lieve groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke verrassing!!! :)
    Ik hou je blog id gaten!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat superleuk dat de Hema je beloofd heeft. Ben benieuwd wat je gaat maken.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gaaf zeg dat je van de HEMA een kaart hebt gekregen om nog meer tape te kopen:)) Je hebt het verdient, je maakt er altijd prachtige creaties mee!

    Groetjes,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat superleuk voor je Miranda, dat is toch te leuk voor woorden om dat te krijgen, wel jammer dat het net na je aankopen kwam maar hé door jou komen er vast heel snel weer nieuwe taperolletjes in de winkel.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk joh, dat de Hema ook helemaal vrolijk werd van jou reactie.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Joehoe helemaal te gek zeg haha!
    Have fun :D

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!