zaterdag 19 mei 2012

Tweemaal een Tweeling

Het komt niet heel vaak voor (in mijn omgeving in ieder geval), maar er worden natuurlijk wel eens tweelingen geboren. Het leek me leuk om hier eens wat kaarten voor te maken.

De eerste kaart is overduidelijk voor een jongen-meisje tweeling, door de roze en blauwe kleuren.


Voor een speels effect: de gekleurde labeltjes om en om, plus een tegengestelde kleur letter er op. De schattige smoeltjes komen van een oud knipvel van Eline's Babies. Als je een knutselaar bent, neem dan zeker eens een kijkje bij de Kruidvat. Daar hebben ze regelmatig paperblocks voor een heel vriendelijk prijsje (onder de 2 euro) met heel leuk papier, ook dit papier komt daar vandaan.

De tweede kaart is in het bijzonder geschikt voor een jongen-jongen-tweeling. Maar ach, tegenwoordig kan blauw (met rood en wit) net zo goed voor een meisje.

 Ook bij deze kaart heb ik weer materialen van Eline Pellinkhof gebruikt: een oud knipvel voor de babies en de bootjes plus de stempels. (Is het je al opgevallen dat ik fan ben? ;-) ) De twee bedels aan het lintje komen bij Keli Hobby (Leiden) vandaan.

Zoals ik al zei: ik verwacht in mijn omgeving voorlopig nog geen tweelingen,
dus beide kaarten komen in de Creatiewinkel.
Klik HIER voor het actuele aanbod.

Toedeloe.

1 opmerking:

  1. Erg mooie kaartjes. Leuk contrast bij de eerste kaart en creatief in de weer geweest met die letters. Bij de tweede kaart leuk gewerkt met al die laagjes en een echt kaartje voor jongens met die kleuren en de bootjes.

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!