zondag 27 mei 2012

Hoera Voor Sandra En Linda

Oh oh oh, wat vind ik het altijd lastig om gemaakte kaartjes nog even voor me te houden haha. De volgende twee kaarten heb ik al een halve maand af, maar kan ik nu pas laten zien omdat het verjaardagskaarten zijn. Sandra en Linda zijn vandaag 24 jaar geworden! Ze zijn een tweeling, maar uiteraard krijgen ze een apart en verschillend kaartje.

Zoals je ziet, wel eenzelfde plaatje van Forever Friends (net als het papier overigens).
Niet omdat ze tweeling zijn, maar gewoon omdat hij zo leuk is!
En als het feest is, tover ik maar al te graag vlaggetjes tevoorschijn.

 Bij verjaardagen of speciale gelegenheiden vind ik het altijd leuk om de namen van de ontvanger in de kaarten te verwerken. Hier komen de namen tevoorschijn via een wimpel aan de zijkant, of via een label onder het achtergrondvelletje vandaan.

Van harte gefeliciteerd Sandra en Linda! Kus!

3 opmerkingen:

 1. Hoi Miranda

  Deze forever friends kaartjes zijn ook super, en ik zie dat jij ook de namen van de jarige dames erop gezet hebt en die vlaggetjes ga ik onthouden want dat is erg leuk, mooi papier heb je ook gebruikt.

  Lieve groetjes
  Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaartjes! Waren ze er blij mee? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Namen op de kaarten maken het nog persoonlijker, dat vind ik altijd wel erg leuk! Net als de vlaggetjes inderdaad, ze zijn zo een leuke toevoeging op een feestelijke kaart. In alle formaten! :)

  Ramona, Sandra en Linda waren er erg blij mee ja! Ik kreeg er leuke reacties op.

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!