zondag 6 mei 2012

Birthday Star

Mijn vriend is halverwege mei jarig, dus ik had in mijn vakantie alvast een mannen-kaart geknutseld. Dit blijf ik toch altijd een hele klus vinden, een mannen-kaart maken. Heel veel papiervellen en kleuren vallen af, en met roosjes en strikjes hoef je ook niet aan te komen. Maar goed, ik had uiteindelijk een kaart gemaakt waar ik tevreden over was. En toen dacht ik: laat ik er meteen nog maar een van maken!

Afgelopen week kwam ik echter op een ander idee voor een kaart die ik meer toepasselijk voor mijn vriend vind, dus vandaar dat mijn twee eerder gemaakte kaarten nu in de Creatiewinkel komen. Ze zijn vrijwel identiek, op de letters en de stikrandjes na.4 opmerkingen:

 1. Een mannenkaart maken is en blijft toch altijd lastig, dat heb ik ook en waarschijnlijk nog velen met ons :-) Maar dit zijn echt hele gave mannenkaarten, het dessinpapier is hier heel geschikt voor en dan met de ster er bovenop; helemaal leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn bijna verjaardagskaartje (links)..

  Mooie kaartjes, al schijnt het dat wij mannen -en daar ben ik geen uitzondering op- niet zo van glitters houden. Volgende keer de glitters weglaten en je hebt een dik tevreden vriendje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Miranda

  Dit zijn echte stoere mannenkaarten.
  Je kaartje hieronder is ook supermooi en erg leuk gedaan met het bosje bloemen.

  Lieve groetjes
  Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor de leuke reacties. En Peter: staat genoteerd. ;)

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!