zaterdag 5 mei 2012

Super Flexmarkers Candy

Tot nu toe heb ik nog nooit meegedaan aan een kaarten-werdstrijd, maar deze keer kan ik de kans niet aan me voorbij laten gaan. Op de weblog van Nicole Verkooijen (klik!) staat een uitdaging, waarbij je kans kunt maken op maar liefs 92 flexmarkers! Wow! Ik heb pas een aantal markers van een ander merk aangeschaft , maar daarmee blijk ik niet te kunnen doen wat ik er mee wil doen (mooie schaduweffecten en overlopen van kleuren maken). Met flexmarkers kan je wel heeeeeele mooie dingen doen, dus voor deze prijs maak ik maar al te graag een speciaal kaartje. Dus vandaag heb ik mijn best gedaan om er wat moois van de maken.

De kaart moet aan een paar voorwaarden voldoen, het belangrijkste:
maak een kaart volgens de volgende sketch:

Dit is wat ik er van heb gemaakt:


Het papier is van Authentique (Uncommon), het lint van de plaatselijke markt, de bloemen en een rand-creatable van Marianne Design, ronde mallen van Nellie Snellen en de stempel komt van een stempelvel bij de Kruidvat vandaan (geloof ik). Nog wat touwtjes en knoopjes als finishing toutch en... op naar de weblog van Nicole om een link naar mijn blog te plaatsen.


Nicole versiert haar eigen kaarten graag met veel vrolijke bloemen. Ik heb niet zo een grote collectie bloemen als haar, dus ik heb het iets meer bescheiden gehouden. De inbreng van de bloemen wilde ik op een creatieve manier in de kaart verwerken, dus ik heb er weer een bosje bloemen van gemaakt. Ik heb al gezien dat ik niet de enige ben die deze prijs heel graag wil winnen. De concurrentie is erg groot, want er zijn al heel - heel veel mooie inzendingen gedaan. Ik kan waarschijnlijk fluiten naar de mooie prijs, maar ik heb het in ieder geval geprobeerd! Win ik niet (de uitslag wordt 27 mei bekend gemaakt), dan kan ik me weer gaan buigen over stiften die ik zelf zal moeten (/willen) kopen...

5 opmerkingen:

 1. Nou ik vind je kaart prachtig geworden, mooie kleurstelling en een leuk idee om die bloemetjes zo te plaatsen. Ik hoop voor je dat je wint want dat is inderdaad niet niets zo'n prijs, ga zo ook maar even lijken bij Nicole. Groetjes van Änita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor mij ben je in ieder geval sowieso een winnaar, zo'n ingepakt boeketje is zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt dames! Misschien moet ik hem toch nog aanpassen omdat ik geen stempel heb gebruikt, anders gaat hij een deze dagen op de post richting Nicole. Spannend! Anita, voor een prijs van 300 euro zou ik gewoon ook een poging wagen! Helga, jij ook? Maken we dubbel kans op samen kleuren, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als dit niet voldoende voor de winst is..

  ..dan eet ik die kaart hoogstpersoonlijk op. Creatief als altijd en het verpakken van die bloemen in plastic is echt een geweldig idee geweest. Een hoop bloed, zweet en tranen heeft het gekost, maar ik hoop dat Nicole in de gaten heeft hoeveel tijd jij in al die kleine details hebt gestopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou Peter, eet smakelijk alvast. ;) Je moet de concurrentie maar eens bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!