zaterdag 28 maart 2015

Themadag #50: Four Feathers

Dames en heren, jongens en meisjes. Vandaag presenteer ik jullie: mijn meest minimalistische kaart ooit. Meer clean and simple kan bijna niet. Het was een probeersel (naar aanleiding van DEZE toch al heel erg CAS-kaart), maar het is gelukt. Komt 'ie dan:


Tadaaaa! Ik ben super blij met het resultaat! Ik kocht pas deze veren-stempels die al heel lang op mijn verlanglijstje stonden en ik heb er op dag één al tien kaarten mee gemaakt. Ik zeg: goede koop. ;-) Eerlijk is eerlijk, je moet houden van zoveel wit (vriendjelief doet dat niet). Maar ik vind ze zo mooi in hun eenvoud. En ja, toen ik toch lekker aan het stempelen en uitproberen was, kwamen die andere acht kaarten dus ook zomaar tevoorschijn:





Gebruikte materialen:
- Veren: Stampin' Up (Four feathers)
- Inkt: Stampin' Up
- Tekst: Joy!Crafts (Condoleance)
- Touwtje


27 opmerkingen:

  1. Heel mooi! Het is nog steeds mijn meest favoriete stijl. De bovenste vind ik dan ook het mooist, juist door de eenvoud. Knap gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige kaartjes, vind vooral die met 3 veren erg mooi! Liefs sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik snap jou wel. Ik vind ze ook prachtig👍 en mijn man zegt mwah.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Haha, die heb ik mezelf 5 minuten geleden ook cadeau gedaan /besteld! Die zijn zo mooi! En jij hebt er ook zo'n leuke kaartjes mee gemaakt! Prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige kaarten, Miranda!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ze zijn geweldig, allemaal. Bedankt voor de inspiratie.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ze zijn errug mooi!! Alle kaartjes die je ermee maakte, ik zou niet weten welke ik de mooiste van het stel vind. Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een prachtige kaarten! En wat een mooie stempels! Waar heb je de stempels van?
    Groetjes Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je Nicole! Mijn gebruikte materialen schrijf ik altijd onderaan het bericht, de stempels zijn van Stampin' Up.

      Verwijderen
  9. Die veren zijn inderdaad heel tof !
    Liefs ☆ Sarah ☆

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik vind ze hartstikke mooi zo, vooral ook door de kleurtjes die je uit hebt gekozen! En wat is het moeilijk hè, zoveel wit op je kaart...! Mede dankzij de pin die je me laatst doorstuurde zit ik zelf in een heel andere fase, met juist heel veel laagjes enzo. Voor die pin wilde ik je nog even bedanken, het gaf mij net weer de zin om weer lekker aan de slag te gaan. Dat heb je soms gewoon ff nodig!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Veel wit, ik vind 't mooi! Veertjes, ook mooi! Kortom geweldig serie :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Prachtig! Veel wit, maar juist door de verschillende kleurtjes verre van saai. Stijlvol! Groetjes joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ze zijn prachtig, ik hou van CAS kaarten en maak ze graag. Misschien dat je een volgende keer nog iets meer kunt variëren. Bv op een apart wit vel papier stempelen en dat dan op de witte kaart plakken. Ev verhoogd opplakken. Ook handig als het stempelen mislukt op je kaart, plak je er 1 overheen en geeft net een iets ander effect. Ook kun je het matten op een kleur papier van de stempels, een heel klein randje maar. Of kraft gebruiken. Misschien vindt je vriend die wel mooi haha. Ik hoop dat je mijn opmerkingen niet erg vindt. groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee hoor, dat vind ik helemaal niet erg! Leuk juist dat je meedenkt. In deze serie vertonen de kaarten inderdaad veel gelijkenis, dat komt vooral omdat ik nog even aan het uitproberen was (en ik gelijk een tweede kaart maakte voor de voorraad). De veren verhoogd opplakken wilde ik ook nog gaan doen, dat geeft inderdaad wat meer diepte en net meer extra's. Bedankt voor je ideetjes! (Mijn vriend houdt ook al niet van kraf, ik wel dus ik hoor hem regelmatig mopperen haha)

      Verwijderen
    2. Ik zag net dat je kraft gebruikt had...... Het is vaak dat je bezig bent je dan ook steeds weer andere dingen te bonnen schiet. Mijn man vindt het leuk wat ik
      doe, dat ik er veel plezier aan beleef. Mojn jongste dochter vam 18 kijkt vaak mee, en geeft ook haar mening. Zij is ook creatief.

      Verwijderen
    3. Dat creatieve proces en lekker schuiven tijdens het maken van een kaart is zo leuk. Leuk als er wordt meegedacht hè, mijn vriend doet dat ook. Hij vindt de ontspanning die ik vind in mijn hobby ook super leuk, de kaarten met papiertjes kan hij wel waarderen haha. CAS niet zo. Gezellig als je met je dochter creatief kunt doen, ik freubel nog steeds regelmatig met mijn moeder. :-)

      Verwijderen
  14. Gut, das wel veel wit!maar eigenlijk vind ik ze best mooi :-)
    Vooral de kaartjes op de tweede foto!
    Fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Heeeeel mooi!! Prachtig deze set. Heb h'm niet, maar blijft favoriet. Deze kaartjes zijn echt toppertjes hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoe eenvoudig toch sjiekkan zijn. Heel mooi.
    Enne, vertel eens eerlijk, die lintjes van de laatste kaart, heb je die uit je t-shirt geknipt? ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je! Haha ja zeker, een heel zakje vol heb ik daar van! ;-)

      Verwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!