maandag 19 augustus 2013

Nog meer huisjes

Lekker spelen met nieuwe spulletjes, gewoon om te zien of 't wat leuks wordt. De ene keer meer tevreden dan de andere keer (ik vind in de volgende kaarten de huisjes te 'vlak'), maar ach... ook daarvan krijg ik weer inspiratie voor een volgende keer. :)



Gebruikte materialen:
#- Huisje + stempels: Marianne Design, collectable 1333
- Poststempels: Eline Pellinkhof (Air mail)
- Postzegelrand: Marianne Design
- Tape: Boekenvoordeel, Xenos
- Dymo lettertang

14 opmerkingen:

  1. heey miranda,

    dat zijn 2 gave verhuiskaartjes geworden!!!

    groetjes femke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Niet ieder kaartje kan een toppertje zijn toch. En toch kunnen wij er dan weer heel anders naar kijken! Ik vind het leuke kaartjes, vooral bij de eerste vind ik de stempels op de achtergrond erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind ze toch weer heel erg leuk geworden hoor ☺

    Gezellige week, liefs Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke kaartjes, vind vooral de bovenste erg leuk geworden. Liefs sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ook al ben je niet helemaal tevreden...Wij vinden allebei de kaartjes wel erg mooi! Wat is dat huisje van Marianne toch leuk zeg!

    Lieve groetjes, De hobby droom

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De onderste vind ik het leukst,maar heb dat zo vaak ,dat ik het niet zo leuk vind geworden als ik dacht dat het zo worden........

    BeantwoordenVerwijderen
  7. hoi Miranda, wat ben je weer lekker bezig met je nieuwe spulletjes, ook deze kaartjes zijn weer erg leuk, als je puur naar de huisjes kijkt vind ik de 2de wat sprekender maar dat komt vast door die craft tag eronder, zo zie je maar, zoveel mensen zoveel wensen, groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Lekker hè, zo uitproberen. Ik heb dat ook hoor, de ene keer pakt het goed uit, de andere keer wat minder. Ik vind die van jou leuk gelukt hoor, vooral de tweede kaart! Erg leuk ook qua kleuren. Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Al spelende met je nieuwe spulletjes is er toch wel iets leuks uitgekomen, vooral het onderste kaartje vind ik erg mooi!

    Groetjes,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Niets mis mee, toch? Ik vind dat ze allebei zeer goed zijn gelukt.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. En toch zijn ze superleuk Miranda, denk dat we gewoon te kritisch zijn op ons eigen werk. Ik vind ze heel mooi.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Die achtergrond op de eerste kaart heb je leuk bedacht, lekker speels. Niks mis mee hoor. Misschien kun je het huisje iets verhoogd opplakken, of een touwtje door een raampje met een labeltje eraan?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor de tips! Het huisje op de eerste kaart is al iets verhoogd, maar dat geeft meteen kans om er inderdaad nog iets aan toe te voegen. Ik ga eens kijken!

      Verwijderen
  13. Ze zijn hartstikke leuk! Misschien had je onder de openingen van het 1e huisje wat tape of vellum kunnen lijmen en verhoogd opplakken, zoals Nadine zei. Ik heb een van je opkikker-kaartjes een beetje anders nagemaakt en vanmiddag op mijn blog gezet. http://marliessavelkouls.blogspot.nl/2013/08/opkikker-kaartje-met-washi-tape.html Mét link naar jouw blog, ik hoop dat je het niet erg vindt. Ik vond het zo'n schattig kaartje en ben fan van Eline, heb haar onlangs ontmoet in Hoorn. Lieve groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!