vrijdag 16 augustus 2013

Home Sweet Home

Twee volgers foetsie, maar ook weer een nieuwe volger erbij: 
Little sweet things, welkom op mijn blog!

Verhuiskaarten, ook zo leuk om te maken! Mijn bestelling met het nieuwe huisje van Marianne Design kwam afgelopen week binnen, dus ik kon aan de slag voor iemand die afgelopen week de sleutel van haar nieuwe stekkie heeft ontvangen. 


 Ik gebruikte daarbij allerlei leuke spulletjes van Joy!Crafts. Mochten deze spullen ook op jouw wishlist staan, neem de volgende punten even mee in je keuze.



De leuke teksten 'home' en 'sweet home' komen van deze Joy!Crafts clear stamp. Ik had ze gezien op internet en het leek me een leuke vulling voor de achtergrond. De stempels zijn echter mini: de twee die ik gebruikte ongeveer 1,5 centimeter hoog en 3 centimeter breed. Ieks... KLEIN! Ik heb op mijn kaart de tekst dan ook drie keer gestempeld. Ondanks het super kleine formaat, zijn ze wel heel leuk op dit soort labeltjes!


Het leuke afgescheurde blaadje is van deze Joy!Crafts snij- en embossingmal. Super leuk, zo in het klein. Bij deze mal hoort deze stempelset van Joy!Crafts. Je kunt hiermee een leuk afdrukje maken op je uitgestanste blaadje. Althans, dat is de bedoeling. Ik kwam er achter dat de stempel uiteindelijk helemaal niet goed aansluit op het malletje. Wat een ontzettende domper is dat... Afzonderlijk zijn ze wel prima te gebruiken, maar in combinatie - waar het eigenlijk voor bedoeld is dus - valt de stempel voor de mal die ik gebruikte tegen doordat het niet echt past.


Het huisje en de tekst (Marianne Design) vind ik wel helemaal super - ondanks dat het huisje groter is uitgevallen dan dat ik in gedachten had. Voor mij is het duidelijk dat ik eerst spulletjes eens in het echt moet bekijken, voordat ik ze online (goedkoper) aanschaf, om eventuele verrassingen enigszins te voorkomen. Je kunt het formaat van stempels en mallen flink verkeerd inschatten, zo blijkt. ;-)

Gebruikte materialen:
- Papier: My Mind's Eye - Ruby
- Afgescheurde blaadjes: Joy!Crafts - Memo Writing Paper cutting en embossing stencil
- Teksten 'home' en 'sweet home': Joy!Crafts - Words clear stamp
- Huisje en tekst 'Home sweet home': Marianne Design - Col1333 Home Sweet Home

17 opmerkingen:

 1. MD is mijn favoriet, die kan ik bestellen zonder twijfel, Joy! ben ik wat voorzichtiger mee, misschien is nu duidelijk waarom.
  Ik vind je kaart super leuk, je kunt er zoveel kanten mee op !!!

  Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heey miranda,

  het is een prachtige verhuiskaart geworden!!! ja joy heeft helaas weleens wat foutjes in hun stempels zitten en de papierblokjes zijn trouwens ook vaak scheef.

  groetjes femke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, lastig is dat hè! Ik heb het ook weleens gehad dat ik wat bestelde, maar dat het in het echt tegenviel. Zonde! Je kaart is er niet minder leuk door hoor. Vrolijk!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer voor je dat het toch niet was zoals je hoopte,
  desondanks heb je er toch weer een hele mooie kaart
  mee weten te maken ☺

  Liefss Erica ☼
  Een gezellig weekend !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het een leuk kaartje geworden. Ik heb het huisje ook en daar zitten ook stempeltjes bij. Soms is het ook lastig inschatten hoe groot iets is,sommige webshops zetten de afmetingen erbij (doe.....) misschien heb je daar iets aan. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja dat is vervelend als je iets besteld en dat valt tegen, en vooral al past het dan ook nog niet helemaal! J kaartje is mooi geworden, de afgescheurde blokes zijn inderdaad erg leuk, ik wou op de beurs eens gaan kijken naar Marianne Design, die heeft ook mallen en stempels uitgebracht in een home versie. Fijn weekend, groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je kaartje is in ieder geval weer erg leuk Miranda, vervelend is dat toch dat je kennelijk niet zomaar van iets uit kan gaan, misschien handig als je het de fabrikant laat weten, kunnen zij er in het vervolg ook beter op letten, 'n kritische noot kan echt geen kwaad, in ieder geval wel bedankt voor de tip, groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke kaart! Jammer dat je stempels niet helemaal zijn wat je ervan had verwacht. Daarom bestel ik bijna niets online. Ik moet het eerst zien, voelen, ruiken... Maar dan moet je wel dichtbij een winkel hebben natuurlijk. Wel goed van je dat je toch de stempel hebt gebruikt, zonde om het in de kast te laten liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Inderdaad jammer! Tot nu toe is het bij mij eigenlijk altijd goed gegaan. Helaas geen leuke zaakjes in de buurt, dus vandaar dat ik wel online moet bestellen. Kaartje is verder errug leuk! Huisje is om verliefd op te worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Miranda, wat leuk dat je nieuwe volgers persoonlijk begroet.
  Gister kocht ik samen met mijn dochter wat tapejes bij de Hema, zij wil haar kaftpapier daarmee gaan beplakken. Gisteravond bedacht ik dat ik op internet wel even kon gaan kijken wat ik nog meer met die leuke rolletjes kon gaan doen en toen belande ik al snel op jou gezellig blog. Tja en nu ben ik verkocht...wat maak jij ontzettende leuke kaarten!!!
  Vanmorgen dus maar weer opnieuw naar het winkelcentrum geweest en de Hema, Wibra, Xenos, Action en de boekenvoordeel leeggekocht.
  Die strans het dat huisje heb ik ook gekocht, zometeen als ik mijn pc afgesloten heb ga ik daar een verhuis/samenwoonkaart voor mijn vriendin mee maken.
  Groetjes, Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hoi Miranda,wat een mooie verhuiskaart heb je gemaakt.
  mooi papier gebruikt helemaal af.

  lieve groetjes, de hobby droom.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hahaha, hoe durven ze je blog niet meer te volgen! dan missen ze allemaal leuke kaarten, waaronder deze! ik wil het huisje ook, het labeltje is ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ook deze kaart is weer erg leuk!! Grappig, heb gister net de tekst 'home sweet home' gemaakt met mn lettertang en nu zie ik hem hier ;). Mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het huisje is errug leuk! Zo ook de memo's aan t lijntje, geinig! Leuk kaartje, en jij bent creatief genoeg om oplossingen te bedenken voor dit soort tegenvallers;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super lief kaartje!
  schandalig dat ze je blog niet meer volgen,gebeurd mij ook wel eens dat ik een blog niet meer volg...vind het vervelend voor degene die de blog heeft,maar soms veranderd mijn interesse of de inhoud van de blog,het is niet netjes om een blog niet meer te volgen,ik begrijp dat het ook vervelend kan voelen dat iemand uitschrijft,maar de tijd is maar beperkt....en er is zoveel mooie ste zien op de blogs...soms volg ik er gewoon teveel.....Jammer dat ze al je leuke ideen nu niet meer zien,en die heb jij volop!!!
  Dit is ook weer zo leuk gedaan...over dat dingen tegen kunnen vallen,wij hebben hier ook geen hobbywinkel dichtbij,dus moet ik ook soms online bestellen,het is dan inderdaad handig als de maten erbij staan.....
  groetjes Holly.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heb ik net al deze spulletjes ook besteld bij Knutsel & Zo. Ik zie wel, wat de postbode brengt...
  Vind je kaartje in ieder geval heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Toch vind ik dat je kaartje heel leuk is geworden hoor. Het is misschien een schrale troost, maar ook ik hen wel eens iets besteld wat achteraf wel een beetje tegenviel.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!