dinsdag 6 augustus 2013

Kerstserie #1: Tape tag

Een aantal bloggers zijn al een tijdje fanatiek bezig, maar ik moest er nog niet aan denken: kerstcreaties. Tot afgelopen week! Het begon opeens te kriebelen en inmiddels heb ik de smaak te pakken. Ik heb besloten dit jaar geen kaarten te maken, maar allemaal tags. Lekker snel af en super leuk om te geven! Geen kaarten-stress dus, ik doe het gewoon op mijn manier. :-) Ik heb heel wat papiertjes en tapejes liggen die ik hiervoor kan gebruiken, dus ik ga simpele CAS-tags lekker afwisselen met uitgebreidere papiertjes-tags. Hopelijk hebben jullie er al zin in, want de komende tijd gaan er regelmatig kerst-tags voorbij komen!Gebruikte materialen:
- Tag: zelf geknipt
- Tape: Hema, Xenos, Wibra
- Kerstbomen: stempel Boekenvoordeel
- Tickets: onbekend


Challenge:
CAS on Sunday: Tag it

14 opmerkingen:

 1. Ik vind het een leuk idee! Vorig jaar heeft een collega van mij ook tags gemaakt ipv kaarten, en erg leuk om te zien! Ik hou zowieso niet van ingewikkelde kaarten. De tapejes en de kerstboompjes passen goed erbij, de tekst is ook erg mooi op die strips. Leuk! Succes met je verdere kerst tags! Gr. Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prima hoor, kersttags! Kom maar op met je creaties, alleen maar leuk om naar te kijken wat jij ermee doet. Leuk zijn deze, en wat een leuke stempel met die boompjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Totáál geen zin in, op Pinterest ook al één en al kerst...pfff. Wil gewoon nog helemaal niet aan die donkere dagen denken!
  Maar dat neemt niet weg dat ik je tags gerust wel leuk vind hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Lekker doen op je eigen manier hoor. Ik heb ook al een heleboel kerstkaarten gemaakt, maar ik mag ze helaas (nog) niet op mijn blog laten zien. Ik vond het maar lastig hoor. Kerstbomen en belletjes bij 30 graden...

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helemaal luk deze tags.
  Zo heerlijk simpel.
  Daar kun je wel 20 van maken op een avond.
  Dan zou ik in 14 dagen al een heel eind komen.
  Maar ik moet er nu nog niet aan denken.

  Groetjes Sippie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk gemaakt! Leuk idee om tags te maken. Persoonlijk heb ik ook niet zo veel met het maken van kerstkaartjes. Ik vind het wel altijd leuk om te welke mooie creaties er gemaakt worden.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuk gedaan weer Miranda, jij springt van de mannenkaarten in de kersttags, en alles is weer mooi.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wij hebben al weer voorbeeldborden klaar voor de kerst, we zijn al weer een aantal weken bezig voor de kerst..maar dit is ook mooi gedaan, Miranda.
  Zoals je al vertelde ben je helemaal gek op de tape en dat zien we dan ook terug in je kaarten, maar ze zijn geweldig.
  Je hebt me wel aan gestoken met je blog...hihih

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een paar hele leuke al om mee te beginnen. Ik ga het volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk idee zeg en gelijk toppie voor de challenge bij CAS on sunday. Leuk dat je meedoet.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi Mi! Een goede voorbereiding is het halve werk, en je bent zeker op tijd. Maar ik verwacht dan ook veel aanvragen voor jou! :-) Ik ben ook zeker benieuwd naar de mijne, nog 4 maanden vol spanning afwachten haha. X Nien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Erg leuke en fleurige tags, Miranda. Leuk dat je meedoet met CAS on Sunday. Liefs, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!