zaterdag 17 augustus 2013

Voor de aller liefste/beste...

In opdracht van een collega maakte ik twee zomaar-kaarten. Een voor haar 'aller beste ouders' en een voor haar 'aller liefste opa en oma'. Met de mooie papiertjes van MME, een tag, vaandels en hartjes, kwam ik al een heel eind. 

Kaart een:
Het roze-wit gestreepte 'blaadje', is een tagje met de verborgen boodschap er op. De vlinders vielen met grijze inkt helaas nauwelijks op, dus daar ging nog een roze laagje overheen. Niet heel charmant op de foto, in het echt valt het grijs niet echt op.
Kaart twee:
Ook hier een verborgen boodschap op een tag.

De letters op de tags zijn allemaal kleine letters van ongeveer 1 centimeter hoog. Bij de eerste tag heb ik zitten pielen met het lijmen van de achterkant van de letters en vervolgens een voor een opplakken. Natuurlijk was het tussendoor gehannes met letters die aan mijn vingers bleven zitten en letters die daardoor constant verschoven. Bij de tweede tag had ik een andere aanpak: gewoon een hele lijn fotolijm (Hema) op de tag, vervolgens de letters er een voor een op. Even laten drogen en vervolgens voorzichtig gewoon alle lijmrestjes er afwrijven. Super makkelijk en je ziet er niets meer van! Ideale lijm hiervoor!

Gebruikte materialen:
- Papier: My Mind's Eye (Ruby)
- Notitie-randje: Joy!Crafts
- Memo Wrting Paper stamp + embossing mal
- Tekst op tags: Joy!Crafts alphabet
- xxkusxx: Joy!Crafts - Words clear stamp
- Hartjes: Nellie Snellen
- Vlinders: Eline's Huis - Clear stamp butterfly

5 opmerkingen:

 1. Prachtig zijn ze weer. En dat gehannes met die letters herken ik wel, wat een gedoe. Bedankt voor je tip met fotolijm. Ga ik zeker proberen, klinkt een stuk handiger.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke zomaar kaarten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb je blog ontdekt via het blog van de Hobbydroom. Wat een mooie kaarten maak je! Leuk dat je grote letters en vaak tape gebruikt, mooie toepassing! Groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuke kaartjes Miranda! Ook je kaartje hieronder met het huisje vind ik super!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!