zondag 25 augustus 2013

Neon

Wat is het struinen over een hobbybeurs toch heerlijk! Ik heb me met mijn moeder opperbest vermaakt gisteren. In tegenstelling tot vele anderen zijn wij niet naar de grote Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen geweest, maar naar een kleinere beurs iets dichter in de buurt (Hobbyfestival). Als leukste item heb ik een mooie opbergdoos met magneetvellen gekocht om al mijn mallen in op te bergen, helemaal blij ben ik er mee!

Ik heb geen tapejes gekocht, maar ik heb er afgelopen week nog wel even mee zitten spelen. Mijn moeder heeft inmiddels ook al een huisje voor haar tapejes, ze heeft zelfs hele hippe kleuren die ik niet in mijn bezit heb. Dus toen ik bij haar was voor een knutselsessie, besloot ik maar eens met haar tapejes te gaan experimenteren. Lekker CAS, lekker knallend.




Gebruikte materialen:
- Tape: Hema
- Stempels: Inkadinkado / Eline's baby teksten

14 opmerkingen:

  1. Hallo miranda,
    wat een leuke kaartjes heb je weer gemaakt!
    ik zie dat jij ook de tapeverslaving hebt..
    ik heb die ook maar bij mij komt het meestal niet verder dan het kopen ervan.

    ik was gister ook op een beurs, was je in bleiswijk geweest of bij de andere beurs?

    rianne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je! Ik verslaafd aan tape? Welnee! ;-) Zonde dat je ze (nog) niet gebruikt, het is zo leuk én makkelijk. Je hebt al snel leuk resultaat. Ik was in Bleiswijk ja, jij ook?

      Verwijderen
    2. ja ik was ook in bleiswijk.. de eerste keer dat op een beurs kwam! En wat word je daar hebberig van. ik heb nooit zoveel inspiratie om iets te doen met mijn tapejes..
      ik ga binnenkort een kleine serie met tape proberen te maken.

      Verwijderen
  2. Hoi, wat leuk he om samen zo'n hobbybeurs te bezoeken en leuke dingetjes in te slaan :). Je hebt ook weer superleuke kaartjes gemaakt! Origineel, die ster!
    Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha ongelooflijk dat je moeder tapejes heeft die jij niet hebt ;). Grappige kaartjes heb je ermee gemaakt. Ik ben niet zo'n fan van neon, maar zo op een kaart komt het toch heel goed tot zijn recht.

    Fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben eigenlijk ook niet zo van de felle kleuren, vandaar dat ik ze niet zelf heb haha. (Waarom mijn moeder ze dan wel heeft, is mij ook nog een beetje een raadsel!) Maar ik wilde het toch eens proberen, resultaat is best geinig toch?

      Verwijderen
  4. Lekker fleurig en handig dat je zo je tapejes kan delen(de action heeft die neon ook, in n kleine verpakking bij de schoolspullen) Ik vind je ster heel erg origineel.Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor de tip! Ik ben zelf toch meer van de minder opvallende tapejes, dus de neon kleuren leen ik wel gewoon van mijn moeder. ;-)

      Verwijderen
  5. Gaaf, leuk voor bijv een stoere tiener.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  6. haha, wat leuk, je moeder aan de neon tapejes en jij ze uitproberen, leuke test Miranda en jij zomaar geen tape gekocht? mag wel in de krant. Die opbergdoos is superhandig handig, geen verkeerde aankoop, groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Fijn dat je genoten hebt met je moeder op de beurs in de buurt. En wat een heerlijk hip kaartje heb je gemaakt, mooi die neonkleuren.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw! Een explosie van lekker felle kleurtjes. Kei gaaf met de neon-tapejes.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke kaartjes hoor, ik ben ook niet van de neon, maar 't is erg hip. Pubers vinden die kleuren helemaal top. Lieve groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Lekker heftig van kleur, maar wel heel leuk ☺

    Fijne (knutsel)week gewenst ☺
    Lieve grtjsss van Erica ¤
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!