donderdag 12 juli 2012

Nieuwe spullen

Ooh wat erg, ik heb samen met mijn moeder de webshop van Doeading onveilig gemaakt. Ik zie regelmatig ontzettend leuke dienamics van My Favourite Things, dus daar wilde ik zelf ook heel graag wat van hebben.


De wolkjes en de sterren stonden al heel lang op mijn wishlist,
heel handig dat er meerdere formaten bij elkaar zitten.


 De linker stempel heeft mijn moeder gekocht, de rechter heb ik aangeschaft.
Tot nu toe had ik slechts een 'sterkte' stempel in mijn bezit, maar die is me iets te gezellig.
Voor wat serieuzere kaarten, vind ik deze nieuwe wel heel mooi.


Ik ben dol op vlaggetjes, dus deze dienamic leek me ideaal.
De maten staan er wel in inches bij, maar ik had bij bestellen niet heel goed gelet op de formaat van de vlaggetjes. Ik had verwacht er een tekst op te kunnen stempelen. Maar ze zijn echt heeeeeeel klein (2 cm ofzo), dus dat gaat hem niet echt worden. Zonde, want deze vormen kan ik zo zelf knippen, daar heb ik geen dienamic voor nodig. Nog even kijken wat ik daar mee ga doen dus.


 Oeh, lieeeef! Ik vind babykaarten maken nog steeds het allerleukste, dus dit is een zeer leuke toevoeging aan mijn collectie! Het plaatje vind ik fantastisch, maar de teksten er bij net zo.


 Ik ben nog wat zoekende naar het meest fijne papier om op te kleuren met mijn Distress Markers. Hopelijk is dit het papier wat mij blij gaat maken.


De ' postzegels' van Marianne Design (Craftable Stempel)
en stapelbare bloemen van Joy!Crafts (3x Bloem).

En vandaag stiekem nog even Keli Hobby in Leiden in gedoken, om wat knoopjes aan te schaffen.
Ze zijn van Papermania, mini buttons in de kleuren: Burleigh Blue en Lincoln Linen.

Zo, nu op naar de fysio voor een kraak-sessie.
Daarna kan ik hopelijk nog even aan de slag met mijn nieuwe spulletjes! 

2 opmerkingen:

  1. WOW! Wat een hoop leuke inkopen zeg. Ik ben fan van MFT. Ze hebben hele leuke en mooie dingen. Ik vind ze alleen wel erg duur en als je het dus in NL koopt komt er vast nog een berg bij op. Jammer he.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik wilde nog veel meer kopen (vooral de spullen met baby-thema... zo leuk!!), maar ik schrok inderdaad van de prijs. Jeetje, dat had ik er toch niet voor over, hoe leuk het allemaal ook is. De spulletjes die ik graag wilde hebben EN betaalbaar vond, heb ik wel gekocht, de rest bleef helaas uit mijn digitale winkelmandje.

      Verwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!