donderdag 12 juli 2012

Joyfull Baby

Sabine, leuk dat je mijn volger bent geworden!

Het is me toch nog gelukt om vandaag tussen de bedrijven door even lekker te knutselen. Ik wilde natuurlijk wel even aanrommelen met mijn nieuwe spulletjes. Onder andere de nieuwe stempel van My Favorite Things werd uit de verpakking gehaald.

 Een geboorte kaartje in het... euh... roze!

 Ook deze tekst zat bij de stempelset. Helaas niet voldoende tijd (en zin :-) ) voor
een echt stikrandje, dus vandaag maar wat gezellige streepjes met een fineliner.

Verrassing... vlaggetjes!

 Het poppetje heb ik gepaperpieced. Ik wilde het lichaam en de haren kleuren met mijn Distress Markers, op mijn nieuwe papier (perfect blending paper). Helaas is dat papier het ook niet helemaal, als je aan de slag gaat met water. Ik heb ook al aquarel papier geprobeerd, maar zelfs dat liep uit! Na vier verprutste poppetjes, heb ik gewoon maar weer mn 'oude' Nellie Snellen markers erbij gepakt. Het is niet helemaal gelukt zoals ik wilde (vooral het haar niet), maar ik vond het resultaat goed genoeg om op een kaart te plakken. Mijn zoektocht naar het juiste papier gaat dus door, iemand tips?

Kijk voor mijn actuele aanbod van kaartjes in de Creatiewinkel.

Gebruikte materialen:
- Papier: Eline's Flowerz
- Tekst: stempelset MFT, Pure Innocent (Girl and baby)
- Meisje: stempelset MFT, Pure Innocent (Girl and baby)
- Grote postzegel: Marianne Design
- Hart: frame Nellie Snellen

- Vlaggen: zelf geknipt

- Letters 'girl': Nellie Snellen, clippunch alfabet sticker

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuk kaartje zeg, en ik vind het haar helemaal niet raar hoor. En leuk he de dingen bij doeading. ik kom ook altijd met veel te veel thuis liefs sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk en meteen je nieuwe spulletjes gebruikt Miranda, je kaartje is helemaal super geworden. Hoop niet dat het kraken vanmiddag pijnlijk was, weet er alles van hahaha.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met kleuren kan ik je helaas niet helpen, ik ben geen inkleurder en gebruik het wel, maar meer om een aquareleffect te krijgen. Het paperpiecen is erg leuk en je kaartje als geheel zeker!
  Veel plezier met je nieuwe spulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is schattig geworden Miranda. Mooi gepaperpieced. Is erg leuk om te doen en het geeft zo'n mooi effect. Erg mooi het hart erbij!
  En vlaggetjes vind ik altijd top!

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!