zondag 29 juli 2012

Special Baby Day

Allereerst van harte welkom aan mijn twee nieuwe volgers Cornelie en Rianne,
leuk dat jullie mij gevonden hebben tussen de vele, vele creatieve blogs. :)

Ik heb gisteren weer zeven kaartjes verkocht, vooral de babykaarten gaan hard.
Dus daarom stond mijn knutseldag vandaag weer in het thema van baby's!
Ik heb weer eenzelfde kaart in twee kleuren gemaakt.
 Deze tekst vind ik erg schattig! Op de roze kaart heb ik de tekst gestempeld op neutraal wit papier, ik ben altijd bang dat het stempelen mis gaat op papier met een beetje relief. Bij de blauwe kaart heb ik het gewoon geprobeerd, met goed gelukt resultaat. Op deze manier komt het papier van de kaart zelf nog terug en met een beetje relief vind ik het net even leuker.


 Jaja, ook hier weer stikrandjes met de naaimachine! Ik ben nog wel aan het hannessen met het verkrijgen van een recht randje, in dat opzicht ben ik handiger met een hand gemaakt randje. Voorheen zou ik nieuw papier pakken en een geheel nieuwe stikrand maken, maar ik kan tegenwoordig mijn perfecionisme wat beter laten varen (dat vind ik fijn!) dus ik vind het nu goed zoals het is. Ik vind dat ook wel een beetje de charme van een zelfgemaakte kaart. En tegenwoordig is schots en (een beetje) scheef ook reuze hip op een kaart. Dus daar verschuil ik me vandaag gewoon lekker even achter. ;-)

Klik HIER voor mijn aanbod van kaarten voor de verkoop.

Gebruikte materialen:
- Geblokt papier: Forever Friends
- Gekleurd papier: Boekenvoordeel
- Lint: Noordwijkse markt
- Tekst: stempelset MFT - Girl and Baby
- Sierlijke mal: Marianne Design

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuke baby kaartjes zeg, en wat een leuke mal heb je gebruikt. Altijd handig om iets in 2 kleuren te kunnen maken. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattige kaartjes weer Miranda en die tekst zo lief. Wat leuk om te lezen dat je veel kaartjes verkoopt. Wel slim eigenlijk bij mij blijven de meesten hier maar een beetje liggen hahaha, nou ja laatst heeft een collega van mij er nog 8 gekocht.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En alweer kan ik niets anders zeggen dan : "je maakt echt super gave kaarten"....klinkt zo lekker afgezaagd, maar je weet het; ik meen het echt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vind ze beide weer mooi! die sierlijk mal is prachtig zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alle twee vind ik ze erg geslaagd! Mooi dat lintje door het kant en de stans met het label erin.

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!