maandag 9 juli 2012

Birthday - Liftchallenge #20

Ik heb al een inzending gedaan op de blog van Liftchallenge voor challenge #20, maar ik vind de voorbeeldkaart zo leuk dat ik nog een kaart heb gemaakt! Stiekem heb ik nog een idee voor de challenge, maar ik weet niet of ik daar nog aan toe kom voor de sluitingsdag.

Het is, net als mijn vorige inzending, weer een vrolijke kaart geworden. Heel anders dan ik in gedachten had, maar het is toch een gezellig geheel geworden.Jose en Linda, leuk dat jullie mijn volger zijn geworden!

Gebruikte materialen:
- Papier: Marianne Design
- Lint: eigen voorraad
- Rode en blauwe bloem: onbekend
- Gele binnebloem: Marianne Design - creatable Poinsetta
- Tekst: stempelset Zeeman
- Stikdraad5 opmerkingen:

 1. Ooh, dit is ook al zo'n leuk en vrolijk kaartje! ben benieuwd of het nog lukt met een derde kaart :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je nog een keertje meedoet Miranda! Hij is idd heel vrolijk en de manier waarop je de letters hebt gedaan vind ik heel gaaf.
  Om jouw vraag op mijn bloemkaart nog even te beantwoorden: Ja de kaart blijft gewoon staan, hij is nl. dubbel, net als gewone kaarten. Hij steunt op de twee onderste blaadjes. Het stikwerk doe ik met de naaimachine, ook de cirkels. Kwestie van concentratie en een vaste hand ;-). Dank je wel voor je leuke reacties altijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeker leuk, en wat een vrolijke en zonnige uitwerking! Nogmaals dank voor je deelname en ... komt er nog een... helemaal welkom.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer een leuk kaartje van jouw hand, super! De 'vierkantjes' zijn ook heel origineel. Gezellige boel, leuk dat je nog eens meedoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een lift om vrolijk van te worden! Erg leuk en origineel gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!