woensdag 11 juli 2012

New Born Baby Girl

Allereerst een 'huishoudelijke mededeling': ik mag weer twee volgers verwelkomen! Marrie en Mariette, leuk dat jullie mij gevonden hebben. :) Ik heb nog niet zo heel lang een blog, pas sinds januari dit jaar, en het is altijd maar de vraag hoeveel mensen je uiteindelijk weten te vinden. Er zijn zoveel mooie, inspirerende en creatieve weblogs, je valt niet zomaar op! Maar de laatste tijd zie ik aan de statistieken dat er regelmatig op mijn blog gegluurd wordt en zo nu en dan komen er wat volgers bij. Het is, naast het verkopen van mijn kaarten aan bekende mensen, super leuk om te merken dat mensen die ik niet ken mijn creaties weten te waarderen. Ik heb ook meerdere fanatieke volgers die ook nog eens regelmatig een reactie achter laten, super leuk! Bedankt daarvoor! :-)

Nu over tot het 'nieuws van de dag'. ;-)
Gezien mijn geplunderde Creatiewinkel, is het weer hoognodig om de voorraad aan te vullen.
Bij deze weer een toevoeging, een geboortekaart voor een meisje!


Ik wilde nog wat toevoegen aan de kaart, maar dat vond ik zo zonde van de achtergrond.
Dus ik heb het teveel aan toevoegingen weer verwijderd en slechts minimale decoratie aan het velletje papier toegevoegd. En toch vind ik hem af! Wat een velletje papier al niet kan doen.


Gebruikte materialen:
- Papier: Forever Friends
- New Born: Action

5 opmerkingen:

 1. Wat een schattig babykaartje Miranda, ik vind hem helemaal leuk geworden.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik schaam me diep dat ik al weer zolang niet gereageerd heb op al je onwijs, supergave, mooie, bijzondere, creatieve.....kaarten (hoop hiermee in ene keer alle achtergebleven reacties van mij weer goed te hebben gemaakt :-) ) Je bent zo geweldig bezig !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, nou... je positieve reacties heb ik wel gemist hoor! ;) Maar ik bof, want ik krijg je complimenten gewoon in real life. Leuk dat je weer ff kwam buurten en een reactie hebt achter gelaten!

   Verwijderen
 3. Soms zegt het papier genoeg he Miranda. Mooie kaart!
  Leuk dat je volgers binnendruppelen!

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!