donderdag 26 april 2012

Zwanger

Hihi, nee niet ik! De titel gaat over een van de kaarten die ik vandaag heb gemaakt. Gisteren was zomaar een blogloze dag zo in mijn (bijna ten einde lopende) vakantie, ik zou er bijna afkickverschijnselen van krijgen. ;) Vandaag heb ik wel weer lekker kunnen knutselen tussen allerlei afspraken door. Ik heb twee kaarten gemaakt. Een van de twee is voor een jubileum waarvan het feest nog moet komen, dus ik kan hier aan de linker zijde slechts een kleine sneakpeak laten zien:



De tweede kaart is dus een kaart voor iemand die zwanger is. Aan geboortekaarten heb ik geen gebrek, maar een kaart voor deze gelegenheid stond al langer op mijn to-do list. Hij ziet er op de foto wat kaler uit dan in het echt, maar ik heb bewust niet al te veel frutsels toegevoegd aan de kaart omdat het papier (Action) en de letters (Zeeman) al genoeg opvallen: slechts twee bloemen (Marianne Design) en drie strass-steentjes. Volgens mij is het een beetje een love-it or hate-it kaart geworden, mijn moeder vond de kleuren erg leuk maar mijn vriend vind het netjes gezegd 'niet zo mooi' haha. Dat kan natuurlijk, smaken verschillen!

Ik ben benieuwd wat jullie van deze kaart vinden.


 Morgen is mijn een na laatste dag om te knutselen, daar ga ik zeker nog even van genieten!
Tot morgen!

6 opmerkingen:

  1. Jammer. Anders had ik dit kaartje kunnen kopen en aan jou kunnen geven... :P

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik weet dat je heel graag tante wilt worden, maar euh... nog even niet hoor. ;)

      Verwijderen
  2. Hoi Miranda, bedankt voor je tip op mijn blog wat betreft de lijm, had dat inderdaad inmiddels ook in de hobbywinkel hier vernomen en het werkt zekers te weten supergoed. Nogmaals bedankt. Oh ja heb ook even bij jou gekeken en wat een leuke kaarten maak je. Groetjes van Anita Meijer

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Graag gedaan! Ik ben zo een fan van de lijm, dus wilde het graag met je delen. Succes met de wonder-lijm. ;)

      Verwijderen
  3. Om eerlijk te zijn....de sneak peak vind ik nu al leuker dan de zwangerschapskaart...sorry......geniet nog maar lekker even van de laatste vakantiedagen en knutseluurtjes :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Geeft niet hoor, een kaart met Forever Friends beertjes is al snel veel leuker. ;) En zoals ik al zei: you love-it or hate-it haha.

      Verwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!