vrijdag 27 april 2012

Authentique Birthdays

Vandaag heb ik twee nieuwe kaarten gemaakt met het papier van Authentique (Genuine). Ik ben zo enorm blij met dit papier. Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Uit deze serie heb ik ook een ander block (Uncommon) en daar ben ik ook al zo mee in mijn nopjes. Het papier is zo mooi en echt alle vellen papier passen bij elkaar. Genoeg verliefd gedoe over dit papier, het is tijd om te laten zien wat ik er mee heb gemaakt!

Kaart nummer een: Authentique Butterfly

 Al het papier komt uit het eerder genoemde block. De blauwe vlinders heb ik gemaakt met een vlinderpons. De twee tekststempels komen uit de collectie van Eline Pellinkhof. Als extra toevoegingen: knoopjes, brads, een touwtje en een getekend stikrandje.


Kaart nummer twee: Authentique Ticket

Bij deze kaart was naast het papier, de stempel van een ticket het uitgangspunt. Daar heb ik de rest omheen verzonnen.

Het is een stempel van slechts een ticket, maar ik vond het leuk om er een sliert van te maken. Ook bij deze kaart heb ik de vlinderpons gebruikt, en (daar zijn ze weer!) wat gezellige vlaggetjes (Eline). De rand met bolletjes is van Nellie Snellen.

Ik weet zeker dat dit papierblock tot het laatste restje helemaal opgemaakt gaat worden!

4 opmerkingen:

 1. Ohhhhhhh.....je overtreft jezelf weer met deze kaarten, maar dat gaat met mooi papier vaak vanzelf vind je ook niet?! Ik verwacht natuurlijk wel echte stikrandjes van je hahahah......

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, met mooi papier gaat het al bijna vanzelf! Haha, ik zat heel erg te twijfelen voor een echt stikrandje. De kaart zou het wel verdienen, maar ik had er even geen zin in vandaag. Met een stift gaat het ieeeetsje sneller.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super gaaf gemaakt!
  en ja tis super papier : ))) lol

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!