donderdag 12 april 2012

Geboortekaartjes jongen

Ik ben in een heuse "knutselmania" beland. Ik heb het grote geluk dat ik momenteel DRIE weken vrij ben, dus ik kan mijn geluk niet op! De afgelopen dagen heb ik me al heerlijk uit kunnen leven met papier, lijm, lintjes, knoopjes en het stanleymes. Met het stanleymes heb ik me twee dagen geleden flink in mijn vinger gesneden, het topje van mijn duim was de sjaak. Het is wat getob af en toe door het verband en nu alleen pleisters, maar ik knutsel gewoon stug door! 

Vandaag heb ik het papier voor een geboortekaartje voor een jongen maar weer eens tevoorschijn getoverd. Het papier (Safari Boy) is zo leuk en echt al het papier is goed met elkaar te combineren. Daar kunnen alleen maar leuke kaartjes van komen, twee in dit geval. Zie hieronder het resultaat.

Een vrolijke geboortekaart met een aantal bijdehante
snotaapjes, -giraffen en -leeuwen.

Detail van de vlaggetjes, met diepteverschil.

Resultaat van opnieuw experimenteren met de Sew Easy (gaatjes patroon maken en vervolgens zelf een touwtje rijgen). Bij de detailfoto links heb ik twee verschillende papieren "aan elkaar genaaid". Bij het plaatje van de giraffe heb ik voor een speels effect slechts een klein gedeelte voorzien van een stikrandje. Ja, ik ben fan!

Dan kaart nummer twee. Hetzelfde papier, totaal andere opzet. Ik vind deze kaart echt super leuk, ik denk doordat hij totaal anders is dan alle andere geboortekaartjes die ik eerder heb gemaakt. (Oftewel: grote twijfel of ik deze zelf houd, of voor de verkoop)


Ook hier weer een leuk stikrandje (jaja, variant nummer 3) en voor een leuk effect hebben de verschillende vierkantjes een verschillende hoogte.


Neem een kijkje in de Creatiewinkel voor het actuele aanbod.

4 opmerkingen:

 1. Het tweede kaartje is inderdaad MEGA GAAF, niet in de winkel hoor!! Hier kun je zelf flink mee uitpakken als er een jongetje geboren wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 'Mega gaaf'! Haha, dank je wel! Ik heb deze inderdaad nog even voor mezelf gereserveerd, de eerste staat wel in m'n winkeltje. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kaartjes inderdaad! Ik vind ook vooral de tweede kaart leuk. Meer van dat soort kaarten maken, die zullen vast goed verkocht worden. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zal eens kijken of ik nog zo een kaart kan maken! :)

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!