vrijdag 30 maart 2012

Volgen via email

Ik heb nu een poosje deze openbare weblog en ik ben nog steeds enthousiast! Ik vind het ontzettend leuk om mijn kaarten in een "etalage" te zetten. Qua reacties loopt het nog niet storm, maar aan de statistieken te zien merk ik in ieder geval dat verschillende mensen (zelfs uit andere landen) mijn website bezoeken en/of weten te vinden. Via Facebook kan ik mijn vrienden gemakkelijk op de hoogte houden wanneer ik een nieuw bericht plaats, doordat onder aan mijn blogberichten een directe Facebook-knop staat om mijn blog te delen. Nu wilde ik eigenlijk ook voor mensen die geen Facebook vriend van mij zijn (ik houd mijn Facebook bewust klein met bekenden) of voor mensen die geen gmail account hebben, ook een mogelijkheid hebben om gemakkelijk op de hoogte te blijven wanneer ik een nieuw bericht op deze weblog plaats. Volgens mij heb ik die gevonden! Rechts in beeld staat nu het volgende balkje:

Als het goed is krijg je na het invullen van je email een berichtje
wanneer ik een nieuw bericht heb geplaatst! Dat is nog eens handig!

4 opmerkingen:

 1. Hai! Leuke site hoor!! Interesse in geboortekaartjes maken haha! Grapje hoor, dat zijn er namelijk 100 ofzo en mn baby komt binnen niet al te lange tijd ;-) ach.. je hebt straks wel 3 weken vakantie! Ik ga zo eens kijken bij je winkeltje. blanco kaartjes vind ik altijd handig dus even kijken wat je hebt! En anders plaats ik een bestelling hehe. er staan geen prijzen bij voor zover ik nu kan zien, toch? X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jep. doe mij de beide blanco kaartjes maar! Codes ben ik vergeten, maar ik neem ze toch allebei dus dat geeft toch niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Lean, leuk dat je mn website toch hebt gevonden! ;) Geboortekaartjes gaan in deze korte tijd én in die aantallen helaas niet lukken nee. Zelfs met drie weken vakantie niet haha. Maar ik zal de blanco kaartjes voor je apart houden. Nu je ze allebei neemt zijn de codes niet nodig nee, ik weet welke je bedoeld. :) De prijzen staan er inderdaad niet bij, maar de ene kost €1,75 en de andere €2,00. Als je dat ok vindt, neem ik ze morgen voor je mee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Prima! Ik zie je morgen middag waarschijnlijk nog wel even en andeers dinsdag. fijne avond nog!

   Verwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!