vrijdag 9 maart 2012

New Born Forever Friends

Ik ben een poosje ziek geweest, dus ik heb even moeten 'afkicken' van nieuwe kaarten maken. Ik heb in de tussentijd wel wat plaatjes uit kunnen knippen, de schattige plaatjes van Forever Friends. Samen met het nieuwe papier heb ik daar gisteren twee nieuwe kaarten mee gemaakt, allebei voor de geboorte van een kleintje. Ze komen beide in de Creatiewinkel.

De tweede kaart is er een die je open kunt klappen. Op de voorkaant staan toepasselijke woorden voor bij een geboorte, waaronder 'Shhhhh'. Binnen in de kaart is vervolgens een slapend beertje te zien. (^.^). De Baby- en paperclip creatables zijn van Eline Pellinkhof, net als de stempels.





 Naar de Creatiewinkel.

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk gedaan, de kaart sluiten met de veiligheidsspeld!!! En dan die lieve forever friends beertjes.....zag net dat er nieuw forever friends scrappapier uitgekomen is, ook verkrijgbaar in paperpad formaat :-) !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De beertjes zijn zo schattig he! Er is een hele nieuwe serie van FF inderdaad. Ik heb er al een aantal spullen van, ook een paper block (15x15). Ik mag nu even niets meer kopen van mezelf ;) maar dat is lastig met al die leuke nieuwe dingen!

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!