dinsdag 27 maart 2012

Met Oprechte Deelneming (2)

Dit is mijn tweede poging om een condoleance kaart te maken, in opdracht van mijn nicht. Ik wilde hem niet te treurig maken. Het donker bruine vel heeft een licht bloemenpatroon, maar dit is op de foto's helaas niet te zien. Ik heb even getwijfeld of de kaart nu niets iets te 'fleurig'  was geworden, maar ik vind hem nog wel toepasselijk. Mijn nicht gelukkig ook. Wat vind jij?7 opmerkingen:

 1. Hij is heel mooi geworden, vooral dat mooie dunne blad doet het helemaal, meer heeft de kaart niet nodig......zou daarom zelf het hekje weggelaten hebben (geen kritiek hoor!!!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het wel mooi. Idd dat dunne blad, heel mooi. Alleen heb ik toch ergens mn twijfel, ik weet niet waardoor. Het hekje misschien?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappig dat jullie allebei het hebben over het hekje, daardoor twijfelde ik ook bij deze kaart. Ik had de kaart eerst 'af' zonder hekje. Maar toen miste ik (en mijn moeder) iets, de kaart zou dan weer vrij kaal zijn. Dus toen heb ik gezocht naar opvulling. Iets neutraals en dat werd het hekje. Het kan wel, maar toch klopt er iets niet helemaal voor mijn gevoel. Ik moet ook gewoon heel erg wennen aan een kaart voor deze gelegenheid, het is een mooie uitdaging dasr iets passende bij te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als je nu deze kaart nog eens kunt maken (voor je creatiewinkel) gebruik dan dezelfde materialen, plaats de bloemen aan de andere kant, niet helemaal in de hoek maar beetje rechts uit het midden en een klein stukje omhoog, de steentjes dan op dezelfde manier aan de linkerkant, en het plaatje met oprechte deelneming een klein stukje lager. Volgens mij ben je er dan ook. Zou het leuk vinden als je dat nog eens kon proberen ?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is misschien wel een goede oplossing ja. Eventueel wat grassprieten ipv een hekje. Ik hou het in gedachten voor de volgende kaart.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Om me er even mee te 'bemoeien'...zelf vond ik het hekje juist wel iets hebben.Hekje staat (in mijn beleving)voor iets dat afgesloten is maar ook weer voor een voorzichtige 'opening' tot een nieuw begin...daarom zou ik het niet veranderen... x Tanja.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zoals jij het omschrijft kan het hekje ook een symbolische waarde hebben ja (anders dan slechts 'opvulling'). Ik ben blij dat je het hekje wel kunt waarderen, de kaart is immers voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!