zondag 25 maart 2012

Beschuit met muisjes

Na een verhuis- en een beterschapskaart, werd het wel weer eens tijd voor een baby-kaart. ;) Ok ok... ik vind babykaarten maken gewoon het leukste. Met een combinatie van papier uit allerlei verschillende blocken, de leuke bedeltjes en natuurlijk een schattig Forever Friends plaatje is het een lief uniseks geboortekaartje geworden. Juist, hij kan zowel voor een jongetje als een meisje gebruikt worden. Zie hieronder het resultaat, met enkele details uitvergroot.


Ik ben opeens helemaal fan van vlaggetjes. Ze geven zo een grappig resultaat op een kaart, helemaal als het ienie-mienie vlaggetjes zijn. Dat de gestempelde letter (ouder stempelvel van Eline Pellinkhof uit de baby serie) niet geheel in het vlaggetje past, vind ik in dit geval niet erg en juist leuk.

 Deze tekst-stempel komt van het nieuwe stempelvel van Eline's Babies.
Mooi lettertype en leuke tekst.

 De twee bedeltjes maken de kaart naar mijn idee helemaal af.
De bedels komen uit een klein knutselwinkeltje in Leiden: Keli Hobbie.

De finishing-toutch van het geheel: een baby-stempel op de envelop. :)

Interesse in deze kaart? Neem een kijkje in de Creatiewinkel,

2 opmerkingen:

  1. Je bent echt een kei in babykaarten maken, erg leuk hoor !! En het idee van de stempel op de envelop die ga ik onthouden...geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je Helga! Komt omdat ik ze zo leuk vindt om te maken. ;) De stempel op de envelop is leuk he, maakt het helemaal af. Toen ik de stempel op de voorkant van de envelop had gedaan, bedacht ik me dat hij ook leuk had geweest op de sluiting van de envelop. Maar een stempel op beide zijden leek me wat overdreven... voor de volgende keer dus!

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!