maandag 17 februari 2014

Zakdoekdoosje

Mirjam, welkom als volger op mijn blog!

Mijn creatieve brein maakt overuren. Ik heb zoveel ideeën en ik word door van alles en nog wat geïnspireerd. Zelfs door pakjes zakdoeken! Ik heb geprobeerd een selectie te maken in wat ik allemaal op mijn blog en op Facebook aan jullie wil laten zien, maar het lukt me gewoon niet hihi. Ik vind het te leuk om met jullie te delen wat ik allemaal maak, dus ik ga het gewoon allemaal laten zien. Wel gedoseerd hoor, maar de komende periode zullen er dus heel regelmatig nieuwe berichten te zien zijn op mijn blog.



Goed, die zakdoeken. Soms zijn de standaard pakjes zakdoeken tijdelijk verpakt in een leuk patroontje. Toen ik een heel pak Tempo-zakdoeken met zes verschillende gezellige patroontjes in de winkel zag liggen, gingen mijn hersenen alweer aan de slag. Meenemen, want dit is leuk om als klein beterschapscadeautje weg te geven! Ik zag het al helemaal voor me: een doosje waarin precies dat hartje door een gaatje piept. Na een korte zoektocht op internet waar ik alleen maar uitgebreide patronen voor zakdoekdoosjes vond, ging ik gewoon zelf aan de slag voor het maken van een doosje.


Een bijpassend papiertje en voor de rest een eenvoudige opfleuring met touw en een label. Zo vond ik hem druk zat!


En een cadeautje is niet af zonder verpakking. Zo een doosje wordt natuurlijk niet verstopt onder inpakpapier, maar met doorzichtige folie en een touwtje maakte ik het presentje af. 


In het pakket zitten dus nog vijf andere dessins... wordt vervolgd!

Gebruikte materialen:
- Kraftpapier: Boekenvoordeel
- Papier: Boekenvoordeel
- Tag: Elma's Hobbyshop
- Tekst: Joy!Crafts
- Touw: Different Colors

15 opmerkingen:

  1. Oh, wat leuk zeg! Inderdaad erg leuk als beterschapscadeautje! Heel leuk gedaan!
    Groetjes Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig idee! Echt super leuk.
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Superleuk! Laat de verkoudheden maar komen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk gemaakt, en wat knap dat je uit jezelf een doosje kan maken. Meten en maken is hier niet mijn sterkste kant. Hij is erg leuk. Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mijn hoofd loopt ook vaak over en dan zie je bij blogcollega's ook weer allemaal nieuwe ideeën , je weet dan niet waar je moet beginnen.
    Jouw creatie is weer erg leuk, ben benieuwd naar de volgende creaties.

    Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb ook ooit eens zo'n pakje gekocht, om dan thuis heel teleurgesteld te zijn dat er witte zakdoekjes in zitten en geen met motief! maar ik vind het wel erg leuk wat jij ermee doet! Lijkt me leuk om zo'n pakketje te krijgen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. En zo breng jij mij weer op ideeën! Ik maak hoesjes voor een pakje zakdoekjes van stof maar had er nooit aan gedacht dat het idd een leuk 'beterschapscadeautje' is :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Keigoed van je om een leuke verpakking te maken die uitgaat van het hartje, perfect gelukt! Ik kijk uit naar de anderen die je nog gaat maken... Lieve groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke verpakking!! En borrel jij maar lekker verder hoor, ik kijk graag mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. haha, lekker bezig hoor. Erg leuk is t!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Super leuk en origineel!
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw wat ziet dit er weer leuk uit. Ik ga ook direct op zoek naar deze leuke zakdoekjes. Zo'n leuk beterschapscadeautje. Ik ben benieuwd naar je andere creatieve ideeen.
    Groetjes Mirande

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hey Miranda, wat een superleuk doosje zeg! Ook zo netjes afgewerkt, dat vind ik trouwens bij al jou creaties! Ik vind het een heel gaaf idee! Blijf jij maar lekker knutselen! Vinden wij helemaal niet erg! Groetjes, Miranda v.d.W.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Superleuk idee weer! Jij borrelt echt van de ideeën!!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat superleuk gemaakt Miranda, helemaal top weer.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!