zaterdag 22 februari 2014

Liftchallenge #60

Een leuke kaart om te liften bij Liftchallenge #60! Ik maakte een verjaardagskaart voor iemand die haar verjaardag nog moet vieren, dus ik heb de naam even weggemoffeld. :) In het doorzichtige zakje zit een tag met een grote strik er aan, op de tweede foto zie je hoe de tag er uit ziet. Gebruikte materialen:
- Papier: onbekend
- Washitape: Action
- Dymo lettertang
- Tekst: Joy!Crafts
- Cijfers: My Favorite Things
- Fineliner


12 opmerkingen:

 1. heey miranda,

  een prachtige kaart is het geworden!!!

  groetjes femke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie lift van het voorbeeld! Wel grappig dat je er toch in slaagt om van een rechthoekige kaart een vierkante te maken ;-) Het leuke papiertje ligt hier ook en is van onze favoriete winkelketen die begint met de letter A....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat heb je weer heel erg mooi gelift, super vrolijk ☺

  Een heel fijn weekend met heel
  veel leuke dingen en knutselen.

  Veel liefsss van Erica ☼
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk kaartje! Je hebt er weer een geheel eigen draai aan gegeven. Ik ben verliefd op je stippenknoopje!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is ie weer mooi! Zo leuk om te zien hoe iedereen het toch weer heel anders kaartje lift. Het is jouw weer super goed afgegaan zeg :) . Het feestvarken zal (als ze hm straks krijgt) vast blij zijn met dit mooie Miranda kaartje!

  Wij wensen je een fijn weekend toe!
  Lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een leuke en originele lift, Miranda.
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hey Miranda, wat een mooie kaart heb je er weer van gemaakt! Heel leuk gelift! Blijf jouw randjes om kaarten en tags erg gaaf vinden! Maakt het zo leuk af! Fijne zondag nog! Groetjes, Miranda v.d.W.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah, leuk dat je weer meedoet! Maar dat kon ook haast niet anders, want we hebben een kaart met een tapeje erop ;). Geintje! Ik vind je kaart erg leuk geworden, sprekend dat rood!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat is nou het leuke van liften, je eigen draai aan een kaart geven. Dat heb je zeker gedaan, want het is direct te herkennen als een "Echte Miranda". Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Erg leuk deze liftkaart met een Miranda touch! Ook het doodle randje vind ik er leuk bij. Lekkere kleurtjes,tof gedaan, dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gaaf gelift, mooi van kleur! En wat een tapejes hen je weer gekocht. Jij hebt een washi-flat nodig om ze allemaal op te bergen ;)
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk dat je er een vierkante kaart van maakte. Gaaf gelift, echt op jouw eigen Miranda manier. Dank je wel voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!