vrijdag 21 februari 2014

Washitape alarm

Ik zag ze op verschillende blogs en in de folders al verschijnen, maar nu heb ik ze zelf ook bemachtigd: goedkope washitapejes! Het is weer zo ver, we worden weer geprikkeld om te plunderen. Ik ben gezwicht. Maar ze waren zo goedkoop, laten liggen was geen optie. Klein probleem: het past nu allemaal echt echt echt niet meer in mijn tapehuis. En ik vermoed dat jullie tapeverzameling net zo zal groeien, als je deze tapejes nog niet had gezien. Zelfs als je half zo verslaafd bent, weet ik zeker dat je dit niet kunt laten liggen:

Action. Knoopjes: €1,59. Washitape: 2 voor €0,69.

Xenos. Washitape: 2 voor €1,99.

Hema. Washitape: 3 voor €3,60. De geliefde hartjes tape die lang niet meer verkrijgbaar was (bij mij in de buurt iig), nu weer even in het Valentijnschap.

Whieeeeeee! <3

Enjoy! Laat me weten of jullie ook gaan plunderen? ;-)

12 opmerkingen:

 1. Die van de Action heb ik ook gekocht, de rest van de winkels heb ik angstvallig gemeden. Ook hier zitten alle tapejes klem tegen elkaar in mij kassie.
  Groetjes, Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij si het een heeeel goed idee dat ik volgende week een weekje niet in Nederland ben. Ben vandaag wel bij de Action geweest, maar bedacht me toen ik al halverwege de weg naar huis was dat ik niet meer gekeken had bij de Washi Tapejes. Jammer. Maar jij hebt een leuke buit binnen zeg! En voor een leuk prijsje!
  Groetjes Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ooeeh dat wordt kopen :)
  Lieve groetjes en een gezellig weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toevallig ook vandaag bij de Action alle tapejes gekocht, nog meer dan jij op de foto laat zien, ze hadden ook verpakkingen met 3 in een kartonnetje.
  Bij de Xenos heb ik me erg ingehouden, een paar heb ik er daar gehaald. De Hema ga ik morgen maar eens kijken ;-)

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat heerlijk dat jij ook zo geslaagd bent. De 3 tapejes in een kartonnetje staan bij mij nu inderdaad niet op de foto, die had ik eerder al verzameld hihi. ;-) Veel plezier bij de Hema morgen!

   Verwijderen
 5. Heb ik al gedaan!!!! Mijn man maakte kortgeleden een opbergkastje met 4 étages, ik heb het nog niet eens geschilderd, maar het is nu al te klein. Durf het haast niet hardop te zeggen en nu lees ik jouw verhaal. Toch maar eens naar de Action en Xenos???? Is het een goed excuus als ik zeg:"Ik rook niet en ik drink niet??'". :-))
  Veel plezier met jouw tapejes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, wat leuukkk of euh... wat erg?! Ach wat, ik ken spullen die meer kosten om naar te kijken. Tapejes zijn reuze gezellig zo uitgestald. En met een tape-verslaving is niets mis, als we de tapejes ook maar gebruiken! Toch?! ;-)

   Verwijderen
 6. Ik weet een oplossing: een huisje bouwen ((-;
  Ze zijn lekker vrolijk, jouw nieuwe tapejes. Maar mag ik vragen hoe je de kwaliteit vindt? Ik heb ze ook liggen van A-cti-on, maar ze scheuren al kapot, wanneer ik ze van het rolletje wil halen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja, of een XXXL letterbak hihi. De kwaliteit van de Action washitape is niet zo goed als die van de Hema, Boekenvoordeel e.d. Ik heb zelf ook bij de eerste washitape die ik kocht bij de Action dat de plak moeizaam van het rolletje komt (inderdaad: gescheurd) of dat het dessin niet netjes verdeeld over het rolletje loopt. Ik moet zeggen dat ik best wat meer moeite wil doen om het er voorzichtig af te halen, aangezien het echt geen drol kost. Toch zit de kwaliteit in de lift, de washitape die nu in de schappen ligt heeft net een andere stuctuur en plakt prima, rolt goed af en scheurt pas af als het de bedoeling is om een stukje los te halen. Dus ik ben tevreden over deze lichting!

   Verwijderen
 7. Ha Miranda, tape verovert de wereld zou ik zeggen, zag ze gisteren zelfs liggen bij de Intratuin.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. :) Bij de action bij ons in de buurt stond er geen prijs bij de tapejes, met als gevolg dat ik ze heel dapper heb laten liggen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Shit, moet ik weer naar de Action hahaha! Altijd gevaarlijk dit soort posts van jou, maar wel heeeeeeel aanlokkelijk!

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!