maandag 16 september 2013

Hoera

Ja, jullie hebben het goed gezien in mijn vorige bericht. Ik kocht geen papier (vorige keer al voldoende gekocht) en zelfs geen tapejes. Die tapejes waren er wel, maar hoe verslaafd ik ook ben... ik ga dus geen drie euro voor een rolletje betalen. Ik ben fan, maar dat vind ik echt teveel geld. Dus ik wacht gewoon totdat de Hema weer met leuke nieuwe tapejes komt. Of de Action. Of de Wibra, de Kruidvat, de Xenos, de Ikea, ....

Ik kocht dus geen nieuwe tapejes, maar ging lekker aan de slag met mijn huidige varianten. Bij SU-per challenges is dit keer het thema 'washi tape'. Juist, daar moest ik mee aan de slag. Geen spectaculaire trucjes met de tape, gewoon wat vrolijke streepjes vergezeld door mijn nieuwe letterstempels.



Gebruikte materialen:
- Tape: Hema, Xenos
- Tekst: Kars


20 opmerkingen:

  1. heey miranda,

    dat zijn mooie kaartjes geworden!!!

    groetjes femke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind je kaartjes erg mooi!! Bedankt voor het meedoen bij SU-per Challenges! Lieve groetjes, Erna (ps op mijn blog staat een wedstrijdje waarbij je su washi tape kunt winnen :-))

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Erg leuke kaarten, die kleuren combineren prachtig en je stempels staan er erg gaaf bij!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Echte 'Miranda'-kaartjes, heel erg leuk hoor en mooie stempels!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Erg leuk gedaan weer!
    Een gezellige opzet en varianten tape-jes!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo eenvoudig maar zo ontzettend mooi!!!

    Groetjes Erika

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Deze zijn ook weer heel erg gaaf ☺

    Fijne nieuwe (knutsel) week ☺
    Liefs en grtjsss Erica ¤
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Groot gelijk dat je geen tapjes koopt van 3euro! dat doen wij ook echt niet hoor. Maar nu was ik afgelopen zaterdag in de Hema en daar gingen ze (ik weet niet of het al het washi tape was) het washi tape opruimen! het ging in groten dozen en kwam volgend schooljaar pas weer in de winkel :O en wij dachten nog wel ze zullen de tapjes nog wel afprijzen maar mooi niet dus!.. Baaaalen! Nou moeten wij wel eerlijk bekennen dat wij zo goed als alle tapjes van de Hema al hebben *bloos bloos*. maar goed nu over je kaartjes.. ze zijn weer prachtig Miranda!! echte Miranda kaartjes :)

    Lieve groetjes, De hobby droom

    BeantwoordenVerwijderen
  9. wel knap hoor dat je niet overstag bent gegaan, maar je ziet, je kaartjes hebben er niet onder geleden, erg leuk weer, groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wij moesten lachen om jouw reactie haha. Maar wij gebruiken ook werkelijk waar alle tapjes hoor :) al staat er nog heel veel niet op ons blog...vandaar.... maar wij zouden van de week onze tapjes wel een keer op de foto zetten (al weten wij niet of we dat nu nog durven :0). We zijn wel bij dat de rest van de tapjes toch nog blijven!

    Liefs, De hobby droom

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Een foto maken, ja leuk! Dan hoef ik me ook niet meer zo te schamen voor mijn gevulde tape-huis haha.

      Verwijderen
  11. Gave letters van de tekst! Mooie tape kaarten!!

    Groetjes,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Oh ziet er super uit zo! En ja, in het begin kocht ik ook de dure rolletjes, toen ik mij nog helemaal alleen voelde in het washi-wereldje :) Doe ik nu ook niet meer hoor...
    Hoewel ik ze allebei heel leuk vind, blijft de eerste mijn favoriet.
    Met weinig kan je ook grootse dingen maken he!
    En wat de Silhouette betreft... Ik zeg altijd: "Hij kan alles, behalve mijn huishouden". Haha! Hij kostte genoeg, maar dat heb ik er volgens mij toch al helemaal uitgehaald :)
    Groetjes
    **Evi**

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuk hoor. De vrolijkheid spat er weer vanaf.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Je hebt helemaal gelijk om te wachten waar de tape weer uitkomt, 3 euro voor een rolletje is ook wel heel erg duur. Je kaartje is weer prachtig Miranda, super.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Veel tapejes heb ik niet, maar wat ik heb, daar zitten ook rolletjes van 3 euro tussen... Tja, dat was nog voor de Hema met de gezelligheid begon (-;

    Wederom leuke kaarten met jouw favoriete tape gemaakt, Miranda. Succes met de challenge en wellicht win je wel de give away van Erna?

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ze zijn weer echt leuk je kaarten. Ik koop ook geen dure meer. Wel heb ik gemerkt dat op de goedkope rolletjes veel minder tape zit. Maar zo heb je wel veel variatie. Ik doe er echt te weinig mee. Ik denk dat ik maar eens een stel kaarten van jou ga liften ha ha. Bedankt voor het meedoen aan de SU-per challenge. Groetjes, Gonny

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Toffe kaartjes! En inderdaad, 3 euro voor een rolletje vind ik ook veel geld. Hopelijk komen de bekende 'goedkope' rolletjes weer met nieuwe binnenkort :)

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!