vrijdag 19 juli 2013

Twee kleintjes op komst

Ik heb zoveel kaarten gemaakt de afgelopen tijd, ik moet even puzzelen of en hoe ik het allemaal ga laten zien op mijn blog! Ik probeer het een en ander samen te voegen in blogberichten, zodat jullie niet overladen worden met allerlei losse berichten.

Er stond eigenlijk een ander bericht met kaarten klaar om aan jullie te laten zien, totdat ik me opeens bedacht dat ik toch echt eerst het kaartje voor de Liftchallenge moest uploaden, aangezien die challenge morgen sluit. Niet alle challenges duren twee weken, haha... dus hier is 'ie dan!


En ja, ik was zo lekker bezig met deze kleurtjes (later volgt er nog een met 
dezelfde plakkers), dat ik er nog maar een kaartje mee maakte.


Fijn weekend! Tot heel snel met een baby-presentje!

Gebruikte materialen:
- Tape: Hema, Pipoos
- Tekst + poststempel: Eline Pellinkhof
- Kalender: Joy!Crafts
- Vilten letters: Zeeman
- Dymo lettertang

17 opmerkingen:

  1. Hele leuke kaartjes, ik vind het eerste kaartje net iets meer hebben. Maar het is ook een leuke liftkaart deze keer. Fijne dag, groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze zijn erg leuk geworden.

    Groetjes San

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele mooie kaartjes! Persoonlijk vind ik het eerste kaartje nog net iets mooier ;-)

    groetjes, Evy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind je liftkaart super leuk. Een heel originele variant, top! En die voetjes op je tweede kaart zijn super lief! En in combinatie met de tapejes ook weer stoer, leuk!!! Bedankt voor het meedoen met de liftchallenge!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke originele variant op de liftkaart! Erg leuk gedaan. Jij raakt niet uitgefrutseld met je tapejes zeg! Knap!
    Leuk dat je meedoet met de liftchallenge!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het blauwe tapeje heeft mijn hart gestolen (-: Ik gebruik het ook zo graag! Mooie frisse lekker zonnige en super leuke kaarten weer, Miranda!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Schattig kaartje Miranda, leuk weer die tapejes, ik heb inmiddels ook wel een aantal rolletjes maar ze blijven me maar aankijken hihi, lijkt wel of mijn handen vast zitten, eens gaat het lukken, groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nou Mi, ze zijn wel heel erg leuk!!!!
    Knutsel moetie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hallo Mrianda, op zoek naar inspiratie voor mijn Washi tapejes die ik net gekocht heb kwam ik bij jouw blog terecht (hoe kan het ook anders) ben gelijk volger geworden en ga later nog eens rustig al je oude posten over de tape lezen en vooral bekijken!
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Nou inderdaad, een echte washi variant! Gaaf gedaan, Miranda!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Super gave kaartjes! Echt mooi! Toffe kleurtjes tape ook en die met die voetjes is geweldig! Die komt hoog op mijn washi-verlanglijstje! Ik kijk uit naar je andere knutsels!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hey, leuke kaartjes weer! Ik vind de tweede heel gaaf! Leuk zo met die tape met de voetjes! Leuke kleurtjes tape ook bij elkaar! Fijn weekend! Groetjes, Miranda.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Kei leuke kaartjes. Allebei heel verschillend, maar toch met dezelfde tapejes.

    Groetjes Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat zijn ze weer prachtig Miranda, heel mooi.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Haha je kunt geen genoeg krijgen van de tape. Leuk hoor! O en ik ben supernieuwschirug naar wat je gaat maken met je gewonnen tape.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een leuke kaartjes prachtig.

    Liefs van Bianca

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!