zondag 21 juli 2013

Bente #2

Aartje, welkom als volger op mijn blog!

Een collega van mij is pas bevallen van een meisje, genaamd Bente. Naast het geboortekaartje dat ik maakte voor de kersverse ouders, wilde ik ook nog een klein presentje maken. Ik weet namelijk dat de mama van Bente dol is op de roze papiertjes en baby's van Eline Pellinkhof. En omdat ik stiekem denk dat ze een klein beetje teleurgesteld is dat deze roze baby's niet op het geboortekaartje zijn beland, maakte ik het volgende projectje. De inspiratie vond ik in deze pin, een glazen potje kauwgomballen met een dubbele wand. Ideaal om mijn kleine presentje in te verstoppen. Ik gebruikte een klein potje appelmoes, het ideale formaat!

Bij de geboorte van een klein meisje is een vulling van kauwgom natuurlijk niet zo heel erg leuk, dus ik besloot die te vervangen voor roze-witte muisjes (Sanne gebruikte deze eerder in leuke baby-projecten). Binnenin zou dan ruimte zijn voor babysokjes, rondom wilde ik een etiket maken. Het Pinspiratie-idee met de dubbele wand wilde niet zoals ik in gedachten had, dus dat heb ik helaas laten varen. Een plakwerkje in de rondte maken is ook nog een fijne uitdaging: ik wilde juist de randjes van alle papiertjes en plaatjes goed beplakken zodat ze niet los gaan laten, maar daardoor zijn de plakrandjes uiteindelijk net even teveel zichtbaar in het eindresultaat. Nou ja, mooi leerpuntje voor de volgende keer. :) Het potje vulde ik tot aan de rand van het etiket, daarbovenop zitten de sokjes verstopt achter het etiket.Uiteraard ging het potje leuk ingepakt mee met een collega die gisteren op babybezoek ging. Op een bijpassende label kwamen de gelukswensen voor de ouders van Bente.


Gebruikte materialen:
- Papier, stempels: Eline Pellinkhof
- Distress Markers
- Tape: Hema/Action
- Stof: Hema

14 opmerkingen:

 1. Hartstikke leuk cadeautje en super uitgevoerd. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk kadootje, super!

  Groetjes Erika

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ontzettend leuk zeg!! Heel mooi gemaakt! Die ga ik even onthouden! Inspiratie ;)
  Fijne dag!
  Groetjes Paulien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk gemaakt Miranda, de moeder zal er zeker heel blij mee zijn, als ze zo'n fan is van Eline baby's. Fijne dag,groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schitterend Miranda, en wat een leuk idee weer. Als je net bevallen bent komen deze muisjes zeker van pas. Groetjes, Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuk en mooi gelukt projectje! Dit zal in heel goed aarde zijn gevallen, Miranda!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kei gaaf kaddootje. Echt heel leuk gemaakt, zeker met het bijpassende kaartje.

  Groetjes Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat superleuk Miranda, echt heel erg grappig om weg te geven, top.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Knap zeg!! Dat ziet er weer een heel mooi project uit.
  En die papiertjes van Eline blijven daar inderdaad toppertjes voor.
  Leuk dat je je collega nog zo opgevrolijkt hebt!
  Groetjes
  **Evi**

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super leuk en lief idee en kado!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd meid met het winnen van onze candy! erg lijk om te horen dat je er zo blij mee bent! wij wensen je/jullie alvast heel veel plezier met de leuke spulletjes! en natuurlijk wilden wij ook nog even laten weten hoe gaaf wij jou potje vinden :) echt super!!
  ps. ook nog bedankt voor de reclame die je voor ons hebt gemaakt op je blog met de leuke verhaaltje erbij!
  Liefs, het ZieZo Design Team

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi, hoi, wat een leuk kraamcadeautje zeg! Heel gaaf zo met de eline-spulletjes! En gefeliciteerd met het winnen van de candy bij Ziezo Knutsels! Groetjes, Miranda.

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!