donderdag 18 juli 2013

Bente #1

Bianca en Linda, welkom als volger!

Mijn collega is bevallen van een meisje! Ondanks dat ze van mijn uitgebreide Eline-babykaartjes houdt, maakte ik een kaartje gebaseerd op het geboortekaartje. Die is vrij eenvoudig met veel wit, op de voorkant pronkt een uiltje en heel veel keer de naam 'Bente' (stempel-lettertype). Ik heb er helaas geen goede foto van, maar ik ging met dezelfde ingrediënten aan de slag. Dit weekend laat ik jullie het kleine presentje zien dat ik voor de ouders van Bente heb gemaakt, die bevat als goedmakertje wel het een en ander aan Eline-baby-spulletjes. :)


Gebruikte materialen:
- Uiltje: knipvel Eline's Summer Owls
- Oehoe: clearstamp Eline'sWords
- Letters/cijfers: Joy!Crafts

5 opmerkingen:

 1. Leuk toch als je het kaartje volgt, vinden de ouders van Bente vast niet erg, het is toch een lief en schattig kaartje en dan...... je hebt het al goedgemaakt, dus allesis toch nog goed gekomen, groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De papa, en mama van Bente zullen dit kaartje vast ook heel leuk vinden. Ik vind het een super lief kaartje. De uiltjes zijn eigenlijk gewoon ook heel leuk.

  Groetjes Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk gemaakt zo, vooral omdat je het hebt gebasseerd op het geboorte kaartje. De uiltjes blijven leuk en bruikbaar. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Miranda,
  Wat een leuke babykaart heb je gemaakt voor de komst van Lynn. Leuk hoor die uiltjes. Ik heb eventueel nog wel wat beschrijvingen van mini-albums hoor, die wat makkelijker te maken zijn. Ik ben nu bezig met een album voor het 40 jarig huwelijksfeest van mijn ouders. Het basisalbum heb je echt in een avond gemaakt, misschien is dat voor de foto's van je oma. Mail me maar als je belangstelling hebt. Dan stuur ik je de beschrijving wel toe.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super ...zo'n leuk kaartje..ik denk dat ze hem ook helemaal geweldig vinden!

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!