dinsdag 23 juli 2013

Themadag #11: Leuke randjes

Vandaag wat tape-kaartjes met een opzet die ik eerder gebruikte. Dit keer maakte ik echter andere randjes. Ik vind een lijntje rondom mijn kaart een fijne toevoeging, lekker strak of juist nonchalant. Het idee voor het randje van de eerste twee kaarten vond ik op Pinterest. Ik heb inmiddels zoveel verzameld, dat ik zojuist de Pin niet eens meer terug kon vinden... *Zucht iets over de verslavende werking van Pinterest* Ik vond het in ieder geval in een filmpje van een dame die hele mooie letters maakt door ze te versieren met streepjes en lijntjes. Een mooie letter komt ook ooit eens op een kaart (ik heb al geoefend, gaaf!), maar voor nu blijft het even bij een opgeleukt randje. :)
Gebruikte materialen:
- Tape: Hema, Boekenvoordeel
- Verfspetters: stempelset Eline Pellinkhof
- Letters: Zeeman
- Fineliner


14 opmerkingen:

 1. Super leuke randjes !!!!
  Wat betreft Pinterest, als je er eenmaal aan begint............

  Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hartstikke leuk zo met die randjes. Ziet er super uit, en ja als je eenmaal voor pinterest gaat zitten, dan ben je verkocht. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kei gaaf, de randjes. Het voegt net wat extra's toe aan je kaartje. Sinds een paar weekjes heb ik ook de verslavende werking van pinterest ontdekt.

  Groetjes Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hartstikke leuke kaartjes, leuk met al die tapejes en die randjes zijn ook erg leuk, met dank aan Pinterest, pfffff, nog meer van die verslavende ideeën? groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Pinterest is fataal!!! Als je niet oppast spendeer je meer tijd achter je computer met veel te veel leuke ideeen en te weinig tijd achter je hobbytafel ;-)

  Super leuk weer!!!
  groetjes marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey, wat een gave randjes! Die horen echt bij jou, evenals de tapejes!!! Hahaha. Hele leuke kaarten heb je er mee gemaakt! En ja dat pinterest is erg verslavend. Staan zoveel leuke ideetjes op! Fijne dag nog! Groetjes, Miranda.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Miranda,
  Wat een mooie kaartjes heb je weer gemaakt. Jouw randje vond ik altijd al erg mooi en ik heb ze ook al een paar keer gebruikt. Maar je nieuwe randjes vind ik ook heel gaaf. Ga ik ook vast nog een keer gebruiken. Ik ben inmiddels weer aan een nieuw mini album begonnen, is al voor de helft klaar dus van kaartjes maken komt voorlopig even niets, ik ga ze wel even opslaan want met pinterest kan ik nog niet echt uit de voeten. Ik heb wel een account maar weet verder niet hoe ik er mee verder moet. Helaas.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gaaf Miranda! Ik vind je doodles echt een erg mooie toevoeging!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Miranda, ik heb je kaartjes even vergroot om je randjes eens goed te kunnen bekijken. Ik vind ze helemaal te gek joh, dat heb je mooi gedaan! Groetjes Yolanda B)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel leuk die randjes en dus ook je kaartjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel leuk die randjes, maken de kaartjes helemaal af! Ben benieuwd naar je plannetje met de letters :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ECHT leuke randjes en kaartjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Erg gaaf, maakt het nog meer bijzonder!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gaaf hoor met die mooie doodlerandjes en ja pinterest soms ben je zomaar een paar uur kwijt met het bekijken van al dat moois en tonnen inspiratie.

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!