dinsdag 2 juli 2013

Eline's Beachhouse #4

Gezellig he, al die mooie tapejes op de achtergrond van mijn blog. Leek me wel zo toepasselijk! Jullie gelukkig ook. :) Ik heb al mijn tapejes in een grote kom gegooid en er een foto van gemaakt, met de achtergrondfoto als resultaat. Ik heb eerder het idee gehad om mijn tapejes gezellig in een bak te bewaren. Het staat heel leuk, maar echt overzichtelijk en makkelijk zoeken is zo een bak natuurlijk niet. En met de verzamelde voorraad tapejes die ik inmiddels heb, ben ik blij dat ik voor een andere opbergmethode heb gekozen. En kijk eens... mijn huisje raakt al steeds voller. Gelukkig nog steeds plek voor nieuwe exemplaren. ;-) Het werkelijke aantal is schandalig, maar zo op de foto lijkt het best mee te vallen vind ik, haha!


Over naar de kaart!

Ik had weer zin in - en inspiratie voor een kaartje met de mooie Beach-serie van Eline. Lekker scheuren, stempelen en rommelen met touw. Ik begon met een uitwerking van de sketch van de Liftchallenge, maar het bleef bij het vierkantje met een rondje hap er uit.


Bij de stempelset zit een stempel van een touw-knoop.
Naar een idee van Berlinde, voegde ik ook een 'echte' knoop toe.


Ik ben het werken met papiertjes gelukkig nog niet helemaal verleerd, maar er zit stiekem wel een tapeje op! Binnenkort ook weer een gezellige wiebel met papiertjes! Maar dat kaartje moet eerst bij de nieuwe eigenaar belanden. :)

Gebruikte materialen:
- Papier: Eline's Beach House
- Stempel boot: clear stamp Eline's Beach House
- Tape: Boekenvoordeel


18 opmerkingen:

  1. Gezellig zo al je tapejes op je Blog en wat staan ze daar zo gezellig in dat huisje.
    Mooie naturel kaat heb je gemaakt!.


    gr.LOuise

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kaart, echt super in die naturel kleuren!
    Gisteren nog naar de Wibra geweest en ze hadden gelukkig nog wat leuke tapejes :)

    Groetjes Erika

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Pff wat een tape.... Ik heb in mijn 1e bericht op mijn blog iets gezegd over tapeverslaving maar dat is het absoluut niet vergeleken met jou... ik krijg echt kriebels om naar een wibra te rennen alleen zo jammer dat ie niet dichtbij zit.. Erg jammer! Maar een leuke kaart. Ik denk dat tapekaartjes ondertussen bij je horen en dat kaartjes met papier een beetje buiten je style valt?? Mijn inspiratie is op dit moment ook heel erg ver te zoeken maar dat had je hoogstwaarschijnlijk al gelezen op mijn blog!

    Groetjes Anna Laura
    madebyannalaura.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ook dit is een leuke kaart, heel anders.
    Wil zelf ook verder met papier maar de tapejes blijven roepen..........

    Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuk idee om het houten huisje voor je tape te gebruiken. Je kaart is schitterend!

    Groetjes, Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zeker leuk je tapejes!! Ziet er tof uit! Je kaartje ook. Zo zie je maar je begon met de lift, en draaide er zo je eigen ding van. Tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind je papierenkaartjes ook altijd een bron van inspiratie en deze vind ik ook erg gaaf!Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooi zeg, die tapejesachtergrond. Ik herken er stiekem best wel een aantal van. Niet allemaal, hoor ;) Gaaf kaartje met papier en inderdaad (ik moest even goed kijken) ook een stukje, overigens wel hel erg gaaf, tape.
    Fijne dag, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ja, erg leuk is je achtergrond! Ze staan ook super in je huisje, maar ik vrees dat je er straks een tweede huis op na zult moeten houden ;)
    Dit kaartje is gaaf! Mooi is dat touw bij het maritieme thema! Ik zie de liftkaart er wel in terug,als inspiratiebron.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wow, jij hebt echt een grote verzameling!! Gaaf hoor. Je kaartje is ook super. Vooral dat knoopje wat je hebt gemaakt als detail is super!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wow je tape-verzameling is super leuk!! En je kaart is ook mooi gelukt!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuke kaart Miranda, mooie layout en tof het touw en de knoop!! Altijd leuk om ideetjes bij elkaar op te doen.
    Je tape-achtergrond is super!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Zowel je tape-huis als je kaart zien er erg mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Haha, ik ben dus inderdaad vanmorgen snel naar de Wibra geracet!! Het is daar altijd zo snel op, maar wat schetste mijn verbazing: een vak vol!!! Ik heb me ook schandelijk misdragen en heb 16 gekocht, waarvan 2 voor een swap.. ;)
    Ik heb helaas niet zo'n leuk huisje.. Maar dat komt nog wel goed, voorlopig eerst maar eens wat inspiratie opdoen bij je en aan het kaarten maken geblazen...

    Groetjes Alie

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Gelukkig hoef je geen hypotheek af te sluiten voor een tweede washi-tape-huis (klinkt bijna als een vakantiehuisje, hihi). Gewoon doen en dan alle rolletjes op de foto! JIJ mag dat! JIJ bent de washi-tape-queen in blogland (-:

    Je kaartje is super bedacht! Heb de foto vergroot, zodat ik kon zien, welke tape je bedoelde - gevonden (-: Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leuke kaart heb je gemaakt met het papier van Eline's huis, ook leuk hoe je het touw hebt gebruikt. En wat je achtergrond betreft, die is .helemaal jouw ding en leuk gevonden. Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Erg schattig kaartje Miranda, leuk met dat touw en die knoop en die tape verzameling van jou is echt een blikvanger, leuk dat je er je achtergrond mee hebt gemaakt, groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hoi, hoi, leuk kaartje heb je er weer van gemaakt! Idd. heel leuk die knoop en ja een stukje tape mag niet ontbreken, deze past er heel mooi bij! En je tape-huisje ziet er heel gezellig uit, leuk zo al die kleurtjes! Groetjes, Miranda.

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!