dinsdag 25 september 2012

Bedankt!

Super leuk, weer een nieuwe volger! Welkom Elisabeth!

Voor mijn sport- en knutselmaatje Helga maakte ik het volgende bedank-kaartje. Ik heb in het verleden wat knutselspullen van haar gekregen, ze was pas jarig, ze geeft vanavond een mini-feestje (vol met tupperware hihi) en ze is gewoon een ontzettend leuk mens :-) En hoe bedank je iemand met dezelfde hobbie? Juist, met een leuke bon. Geen bon in een enveloppe, neeeeee.... verpakt in een kaartje uiteraard. Ik heb Elma's hobbyshop pas ontdekt in Katwijk. Het is een net nieuw opgericht winkeltje, heel schattig en klein. Elma verkoopt er hobbymaterialen, handgemaakte producten en nostalgische woonaccessoires. Hartstikke leuk! Dus daar wilde ik Helga mee verrassen. Ik ga de kaart straks aan haar overhandigen. :-)



 Gebruikte materialen:
- Papier: Action en Authentique
- Kraftpapier: Boekenvoordeel
- Strabble-letters: fuzzimo.com
- Tekststempel: onbekend
- Knoopjes
- Tape: Hema
- Paperclip: Action
- Naaimachine
- Touwtje en elastiek

8 opmerkingen:

  1. Wat heb je dat leuk gedaan voor Helga Miranda, daar zal ze zekers te weten superblij mee zijn, leuk is dat hé wij hebben hier ook een klein hobbywinkeltje en ga daar regelmatig even langs al is het maar om een kopje koffie te drinken. Mooie kaart heb je gemaakt voor haar.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk persoonlijk kaartje heb je gemaakt zeg.Heel leuk gedaan. Helaas hebben we hier niet van die leuke kleine hobby winkels.Liefs sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leukerd is dit en heel persoonlijk. Vind het papier supermooi!! Speels die knoopjes. Wel fijn zo'n hobbywinkeltje in de buurt.

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  4. mooi gedaan.
    Hier hebben we helaas geen hobbywinkel in de buurt, dus dan maar de webshop

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Miranda

    Wat een schitterend kaartje voor Helga met een super cadeautje erin.
    Je kerstkaartjes met de uiltjes zijn erg mooi.

    Lieve groetjes
    Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hartstikke leuk! Mooie papiertjes en een toffe manier om een bon te geven!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. En dan is de zeeeeeeeer blije ontvangster tot nu toe uitgebleven met een reactie.....foei!!! Maar gelukkig heb ik je wel al zelf kunnen bedanken voor de geweldige kaart met meer dan geweldige inhoud!!!! Dank je wel lieve Miranda !!!!

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!