zondag 9 september 2012

Heel veel sterkte

Ik kreeg weer een opdracht voor het maken van condoleance kaarten. Helaas heb ik hier nog niet heel veel stempels voor, maar 'Heel veel sterkte' vind ik ook wel een toepasselijke tekst. Toen ik eenmaal aan de slag was, heb ik meteen een hele reeks van deze kaarten gemaakt.


Op de meeste kaarten heb ik (eindelijk) gebruik kunnen maken van mijn embossing inkt en -poeder, in combinatie met de heat-tool. Heel veel knutselaars gebruiken dit al een hele poos, maar ik heb dit pas sinds kort ontdekt. Het geeft een erg leuk effect aan een stempel: verhoging en een glimeffect. Ik ben er helemaal blij mee!
 Mijn nicht (de "opdrachtgever") mag er eerst twee uitzoeken, vervolgens bewaar ik er nog een voor mezelf (ik ben er nog niet uit welke). De overige kaarten zullen binnenkort in de Creatiewinkel komen.
Ik heb dit weekend een heel productief kaarten-weekend gehad, want naast deze zeven kaarten (de bruine variant van de kaarten heb ik dubbel) heb ik nog drie kaarten gemaakt. Deze zal ik de komende dagen aan jullie laten zien.

Ook leuk: ik heb afgelopen week mijn eerste kaart aan een onbekende verkocht (bedankt Milou), ik ontving een leuk mailtje van haar met de vraag of ze de vlinderkaart uit een van mijn vorige posts mocht kopen. Super leuk! Ik mag ook weer twee nieuwe volgers verwelkomen: Steffie en Joke.

Fijne, zonnige dag nog!

Gebruikte materialen:
- Papier zwart/witte kaarten: Forever Friends
- Papier bruine kaart: kraftpapier Boekenvoordeel
- Embossingfolder: Boekenvoordeel
- Tekst: stempel Different Colors
- Distress Clear Embossing Ink (Tim Holtz)
- Embossingpoeder: Ranger Embossingpoeder (clear)
- Heattool: Artemio

6 opmerkingen:

 1. Wat een mooie ingetogen kaartjes, knap hoor! En wat leuk dat je er een aan een onbekende verkocht hebt. Altijd leuk om te horen dat 'buitenstaanders' je kaartjes leuk vinden toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo je bent echt productief geweest Miranda, ze zijn voor de gelegenheid heel erg mooi gemaakt, heel sfeervol zo. Ben benieuwd naar je andere drie kaartjes. Kijk en hoe leuk is dat je hebt een kaart aan een onbekende verkocht, helemaal super. Leuk om te horen.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo Miranda, dat zijn een hoop kaarten in 1 keer. Ze zijn erg sfeervol en mooi gemaakt. Ik vind het prachtige condoleance kaarten. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Knap gedaan, ik vind ze prachtig!! Leuk die verkoop, ook een eer toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige serie, mooi papier ook. Groetjes Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!