maandag 3 september 2012

Pinterest-vraagje

Hallo medebloggers,

Even een vraagje, ik hoop dat de mensen die ook een Pinterest account hebben hier antwoord op hebben. Ik kwam net bij toeval tussen mijn statistieken op Blogger een link van Pinterest tegen. Toen ik hierop klikte, bleek dat iemand een foto van mijn blog heeft 'gepint'. Hartstikke leuk natuurlijk, maar nog leuker is als ik weet dat mensen mijn foto's pinnen of iets dergelijks. Is er een manier waarop ik kan zien wie foto's van mijn blog pinnen? Ik heb zelf ook een account op Pinterest (waar ik nog vrij weinig mee heb gedaan), dus ik ben hierin nogal een leek. Of is de enige mogelijkheid om overzicht te hebben in wie mijn foto's pinnen, door mijn kaarten ook op mijn Pinterest te zetten? 

Liefs,
Miranda

10 opmerkingen:

 1. O daar ben ik ook wel benieuwd naar! Dat weet ik ook niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Miranda

  Wat brutaal dat ze zomaar je foto's gebruiken. Ik ben ook een leek hierin, ik hoop dat iemand je kan helpen.
  By the way, je kaartjes uit je laatste posten zijn super, die met het vlechtwerk zijn echt heel origineel.

  Lieve groetjes
  Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou ja, het idee van Pinterest is eigenlijk het 'verzamelen' en laten zien van dingen die je leuk en mooi vindt. Dus het is een compliment dat iemand mijn foto deelt met anderen. Het is geen negatieve manier van gebruiken zeg maar. Maar het lijkt me leuk als ik weet waar mijn foto's terecht komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Volgens mij is de enige manier via je statistieken en uploaden via je pinterest, dan kan je zien wie je pint via pinterest. Of een pin knop onder je blog aanbregen,maar ik weet niet hoe dat moet. Ik zou hem zelf namelijk ook wel willen, naast je twitter en facebook knop snap je?liefs sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeps nee daar kan ik je geen antwoord op geven Miranda, toevallig las ik vanavond wel op een blog dat diegene nu ook haar kaarten op Pinterest plaatst, maar ik heb me er eigenlijk nog nooit in verdiept. Heb ook een vraagje aan jou misschien dat jij dat weet, ik kan nooit reageren op iemands reactie op een blogbericht van mij en dat vind ik zo jammer, want dat wil ik zo graag maar kan nergens bij de instellingen vinden waar ik dat kan veranderen. Weet jij dat misschien. Zo ja hoor ik het graag van je. Alvast bedankt Miranda. En ik heb je tip opgevolgd ben eventjes ontspannen al de blogs die ik volg langs gegaan en mijn hoofdpijn is nu gelukkig weg.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Anita, hopelijk heb je een beetje kunnen slapen vannacht! We kunnen elkaar niet helpen merk ik! Ik weet ook geen antwoord op jouw vraag, bij mij lukt het beantwoorden op berichten namelijk wel. Als je de instellingen na hebt gekeken, zal het hier misschien niet aan liggen. Ik heb voor de zekerheid een printscreen gemaakt van mijn berichten-instellingen, misschien heb je hier wat aan: http://oi50.tinypic.com/15zs9qt.jpg Anders weet ik het ook niet, misschien een berichtje aan de Blogger-helpdesk sturen?

   Verwijderen
 6. Ik hoop dat dit het antwoord is waarnaar je zoekt?
  http://pinterest.com/source/creaties-miranda.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Miranda,
  Misschien heb je het antwoord al gevonden. Ik ontvang altijd een mail als iemand iets van mij ge(re)pint heeft.
  Groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Judith, bedankt voor je reactie. Nadine wees me op een link, waar ik mijn antwoord vond. Wat jij bedoelt klopt ook, maar ik wilde weten wie mij (re)pint, zonder een account te hebben. Dus echt iemand die een foto van deze blog plukt en hoe ik daar achter zou kunnen komen. :)

   Verwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!