dinsdag 27 januari 2015

Washiweek 2/5: verticaal

Dag twee van deze washiweek! Wat een gezellige reacties komen er al binnen op washiweek dag 1/5, er zijn zelfs volgers die mee gaan doen aan dit plak-festijn. Doen! Leuk!

De kaarten van vandaag hebben veel overeenkomsten met de kaarten van gisteren, maar de minimale verschillen geven naar mijn idee toch weer een heel ander effect! Ik ging nu voor meer vrouwelijke kleuren, de basis van de kaart is dit keer weer 'gewoon' wit en de tapejes zitten nu verticaal op de kaart. Ik vind de vrolijke kleuren (de smalle washitape ligt nu bij de Action voor maar 80 cent!) zo lekker afsteken tegen het wit! Ik heb het witte vlak verhoogd opgeplakt met foamtape.



Na horizontaal en verticaal, kan diagonaal plakken natuurlijk niet ontbreken. Tot morgen!

16 opmerkingen:

  1. Weer zo'n leuke serie! De kleuren zijn al lekker zomers, heerlijk! Ik vind je tekststempel ook heel mooi! Die pailleten zijn we van jou niet gewend, maar ze staan er wel heel goed bij.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vond de pailletten bij het opruimen en ik kocht pas pakketjes bij de Wibra. Ja, ze staan er wel gezellig bij toch? Het grappige is, volgens mij zaten de gekleurde pailletten eens in een pakketje dat ik van jou ontving?

      Verwijderen
    2. Haha, dat zou wel eens kunnen! Als je er nog wil moet je het zeggen! Ik heb ondertussen een erg uitgebreid assortiment, een swapje kan er wel af ;-)

      Verwijderen
  2. ik hou van washi, weet alleen nooit zo goed hoe te gebruiken.
    maar hier kan ik weer leuke ideeën opdoen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie washitape!
    De kleuren doen me al wegdromen naar warmer weer

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gave kleuren, lekker vrolijk! De tekststempels die je gebruikt hebt, zijn ook hartstikke leuk. Ben nu al nieuwsgierig naar morgen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke kaartjes zijn het weer. Ik krijg echt zin om aan de slag te gaan met mijn tapejes. Maar moet eerst maar eens aan de slag voor school voor dat ik kaartjes mag gaan maken...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ze komen zeker heel mooi uit tegen het wit, net als je stempels, twee mooie kaarten!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Op deze grijze dag is dit kleurrijke kaartje meer dan welkom. Super leuk gedaan.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Inderdaad vrouwelijk, èn ook erg vrolijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ze zijn weer leuk Miranda...dat smalle tape is ook best grappig!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hey, weer twee van die top-kaartjes. Zo simpel eigenlijk, maar o zo leuk!! Ik hou ervan! Mooi gedaan! Groetjes, Miranda v.d.W. Zo jammer, heb een tijdje terug net heel veel van die pailletten weggegeven! Ze waren nog uit de tijd dat ik er oorbellen mee maakte. Grrrrrr.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Die kleurencombinatie vind ik zooo leuk, fris en vrolijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Toffe kaartjes Miranda! Leuk al die washi-inspiratie!

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!