maandag 5 januari 2015

Mini serie: Get well soon #1

Hallo lieve blogvolgers! Een aantal van jullie zijn al flink fanatiek bloggend het nieuwe jaar in gegaan, maar vandaag plaats ik 'pas' mijn eerste bericht. Voor iedereen bij wie ik nog geen berichtje heb achter gelaten: de aller beste wensen voor het nieuwe jaar. :-)

Het afgelopen jaar was ik erg druk met creaties voor anderen, zowel door het maken van presentjes voor anderen als door het uitwerken van gekregen opdrachten. Allebei ontzettend leuk om te doen, maar het was allemaal een beetje uit balans (helemaal i.c.m. andere bezigheden!). Ik was meer bezig voor anderen, dan dat ik lekker vrij aan het fröbelen was voor mijzelf. Dus ik begin het jaar wat rustiger aan, mijn goede voornemen is om niet meer zoveel te 'moeten' op creatief gebied. Van 'moeten' word ik onrustig en loop ik vast en dat is nou net niet de bedoeling. En het mooie is: knutselen is geen werk en nog steeds een fijne hobby, dus ik kan het zelf zo indelen zoals ik wil. Tijd dus om mijn eigen voorraad kaarten weer eens aan te vullen!

Een tijdje terug kocht ik mijn lang gewenste stempels van Lawn Fawn. Te grappige stempels om beterschaps-kaarten mee te maken. Ik besloot ze gewoon eens uit te proberen, in de meest simpele vorm. Kaartje, stempels, twee kleuren inkt.Gewoon wat kleine kaartjes, om iemand beterschap te wensen. :)

Gebruikte materialen:
- Stempels: Lawn Fawn (On the mend)

19 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaartjes, Miranda. Gave stempel ook!
  Een goed begin van een nieuw en creatief 2015!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. een leuk kaartje werd het zo !
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gewoon lekker dicht bij je zelf blijven is dus jouw doel dit jaar!
  Heel goed! Maak maar fijn mooie kaartjes, daar worden we allemaal blij van :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor jou ook de beste wensen Miranda! Ik ga dit jaar weer genieten van je kaartjes, je begint goed!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe herkenbaar! Ik ben ook een jaar of twee op die manier bezig geweest, en had hetzelfde effect. Grappig! Dus groot gelijk om een stapje terug te doen, werkt héél goed!
  Wat betreft mijn blog, en jouw ruzie daar mee, vervelend, maar of dat mobiele geheel aan staat?? Ik heb gekeken maar kon het nergens vinden. Maar dan kom je toch eens zo af en toe langs? Ook goed hoor!! ;-)
  Je kaartjes zijn super leuk. Erg leuk altijd de stempels van Lawn Fawn.
  Less is more, dat zie je maar weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super schattige kaartjes! Groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt superleuk, Miranda. Jij ook de beste wensen en succes met je voornemen. Hobby moet hobby blijven en ontspannend. Zodra het moeten wordt gaat de aardigheid ervan af, snap ik!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jah, 'moeten' is ook niet bepaald mijn favoriete woord. Natuurlijk is het super leuk dat mensen geïnteresseerd zijn in je creaties, maar je zegt het zelf al, het is een hobby en dat willen we graag zo houden. Dit nieuwe freubeljaar trap je in ieder geval lekker af met deze super leuke kaartjes. Daar zal de zieke zeker snel van opknappen.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke kaarten! Deze stempel heeft inderdaad niet veel nodig.
  Hobby moet inderdaad vooral hobby blijven en zeker geen moeten. Goed om voor jezelf even op de rem te gaan staan.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen

 10. Ja je hebt helemaal gelijk, het moet leuk blijven,
  nou een goed voornemen toch ?
  Je begint al met iets vrolijks, mooi hoor ☺
  Gezellige en fijne nieuwe (knutsel) week
  Liefssss Erica
  {Heidebloempjuh}
  {DT De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Bij mij ben je nog niet langs kunnen komen, mijn geliefde laptopje is een beetje stuk, maar ik hoop dat hij morgen terug beter is (lees hersteld) ;-) Ik ben wel jaloers op je stempelset, die wou ik zelf ook erg graag, maar ze zijn meestal uitverkocht als ik er naar zoek :-( Wat een leuke kaartjes heb je er dan ook nog mee gemaakt! Echt super!
  Voor ik het vergeet: Voor jou ook nog de allerbeste, creatieve wensen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Ja, de stempels zijn zo leuk! Ik kocht twee sets (On the mend en Get well soon), de ene via Scrobby.nl de andere via Bij Oma Dee. Hopelijk vind jij ze ook snel! Groetjes, Miranda

   Verwijderen
 12. Wat een ontzettend leuk stempel! Dan kan een kaartje verder heel 'simpel' zijn. Groot gelijk dat je niet te veel wil moeten. Freubelen moet, oh nee, mag leuk zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik snap wat je bedoelt met vastlopen van moeten, dat herken ik bij mezelf ook. Groot gelijk dat je meer bezig gaat met wat je echt wilt. Je beterschapskaartjes met die leuke stempel zijn super!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oooooh schattig! Ik ben helemaal verliefd op die stempels. Ze zijn gemakkelijk snel te gebruiken als je snel een beterschapkaart moet hebben, zoals jij hier zo mooi hebt laten zien.
  Veel succes met je goede voornemen!
  Groetjes
  **Evi**

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jij ook de beste wensen. Goed dat je voor jezelf kiest en niet meer zoveel 'moet' knutselen. Ik vind dingen ook vaak minder leuk worden als het als een verplichting gaat voelen, hoe leuk het in essentie ook is. Ik hoop dat dit een goed creatief jaar voor je gaat worden en dat wij daar dan mooi van kunnen meegenieten :).

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke kaartjes zeg! Dat een pleister schattig kon zijn ;)
  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ze zijn grappig! Enne, 't is inderdaad hobby!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Zo herkenbaar je inleiding!
  Blijf bij jezelf hoor :-)
  Die pleisterstempells zijn geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!