maandag 26 januari 2015

Washiweek 1/5: horizontaal

Danijoos, welkom als nieuwste Bloglovin' volger!

Daaarrrrrrrrr is 'ie dan, het begin van de washiweek! Vijf dagen achter elkaar allemaal kaarten met washitape. Soms met een overenkomst (opmaak of kleurgebruik), maar allemaal net even anders. Ze zijn allemaal super eenvoudig qua opmaak (that's the way I like it!), dus: iedereen kan ze maken! Ja, jij ook. Een goede reden om je washitape eens uit het stof te halen en ze ook eens te gebruiken! Probeer het eens uit en voeg je eigen favoriete producten toe om er je eigen draai aan te geven.

Tapejes in dezelfde tinten passen mooi bij elkaar, maar het effect wordt nog leuker als je verschillende kleuren bij elkaar gebruikt. Voor de kaarten van vandaag pakte ik diverse rolletjes, om gewoon eens te experimenteren hoe deze bij elkaar zouden matchen op papier. Ik vind de kleurencombinaties wel geslaagd, en jullie? 

Ik scheurde allerlei kleine stukjes van de verschillende rolletjes af en plakte ze horizontaal naast elkaar. De eerste lijn washitape plakte ik langs een liniaal, voor een recht een strak resultaat. De overige tapejes plakte ik ver vervolgens gewoon naast. Slechts een stempel en drie pailletten er bij en ik was tevreden. Het witte vierkant plakte ik met foamtape op een zwarte basiskaart, dat matchte wel fijn met de zwarte accenten en het maakt het geheel wat stoerder.



Tot morgen!

18 opmerkingen:

  1. Wat een leuke kaartjes om je week mee te eginen! Het is inderdaad een mooie combinatie qua kleur, en die zwarte basiskaart maakt het lekker stoer. Ik kan niet wachten tot morgen;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ben helemaal geen washi mens... weet me er geen raad mee, wel leuk om te kopen en dan niks mee te doen =)
    geslaagde kaartjes heb je daarmee gemaakt,
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk weer een washiweek!! Weer wat ideetjes voor mijn washi... :)
    Hele leuke kaartjes heb je ermee gemaakt!
    Groetjes Gelinda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige kaart! Hier ligt ook nog een bakje vol. Denk dat ik maar een weekje met je mee doe šŸ˜ƒ groetjes MariĆ«tte

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik denk dat ik toch maar eens een poging ga wagen na het zien van deze gave kaartjes...heb een bak vol tapejes en doe er praktisch niets mee...zonde toch....dus ik laat me inspireren door je!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeker zonde, het is veel te leuk om te laten liggen! Laat je weten als je aan de slag bent gegaan met de tape? Dan kom ik het resultaat even bewonderen bij je!

      Verwijderen
  6. Leuk! Ik ga er van de week ook eens mee aan de slag!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel gaaf, mooie met die zwarte accenten, top!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Bij jou vind ik het altijd zo gaaf om te zien en als ik dan zelf eens bezig ben, ben ik niet tevreden. Misschien doordat jij een brede rand om het witte gedeelte hebt?? Ik ga eens kijken. Wie weet zie je wel eens wat kaartjes verschijnen..;-)

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze week komen er ook kaartjes zonder opgehoogd vlak, dan kan je zien of daar voor jou het verschil in zit. Het is natuurlijk ook maar net waar je van houdt. Ik zou zeggen: plak lekker mee en experimenteer wat wel of niet werkt voor jou. Ik wijzig ook wel eens mijn plan doordat ik niet tevreden ben over de opgeplakte strookjes. Een voordeel: je kunt ze gewoon her-plakken!

      Verwijderen
  9. Mooi met het zwart/wit erbij, prachtige strakke kaarten!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk zeg! De kleurencombi's zijn echt super!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hey Miranda, supertof weer een washi-week!! Je eerste kaartjes zijn echt gaaf! Mooi met dat zwarte papier erachter! Tot morgen! Groetjes, Miranda v.d.W.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ze zijn leuk, allebei! Zwarte accenten staan super met die zwarte achtergrond. De bovenste knalt net iets meer qua kleur.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Prachtig....
    Wat een idee, die pailletten.
    Ik heb die dingen ook wel ergens, maar had geen idee wat ik er mee moest ( behalve dan ergens op naaien)
    Nou, die ga ik dan ook maar zoeken, haha

    Groetjes, Bep

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Heel leuk, vooral die tweede vindt ik super met deze kleurtjes. Moet toch echt mijn rolletjes ook eens echt gaan gebruiken.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!