donderdag 8 januari 2015

Mini serie: Get well soon #2 en opruimsessie

Naast de leuke pleister-stempels van de 'On the mend' set van Lawn Fawn, zitten ook deze enige tissuedoos en schildpad in de set. Ik heb een zwak voor de schattige gezichtjes er op!

Vandaag weer een easy-peasy mini set om iemand beterschap te wensen.




Ik geloof dat meerdere mensen hun knutselruimte aan het opruimen zijn, eergisteren ben ik er ook mee aan de slag gegaan. In mijn dressoir stond alles netjes in bakjes, maar voor de rest lag er van alles in stapeltjes bovenop, in dozen er naast of zelfs... achter het dressoir! Van die zooi kreeg ik de kriebels, dus ik besloot in actie te komen en rigoureus te ruimen. Ik zette van alles op tafel en trok alle kastdeuren en lades open, laat ik het dan meteen maar goed doen... Omdat ik het zelf altijd leuk vind om voor- en na foto's te zien, heb ik ook maar wat kiekjes genomen. Toen ik startte en eigenlijk bijna door de bomen het bos al niet meer zag:



Maar, na een hele middag flink ruimen ben ik zeeeeer blij met het resultaat:



Opgeruimd staat netjes en nu proberen het zo netjes te houden! (Jij ook hé, GerJanne! ;-) )

Gebruikte materialen:
- Plaatjes/tekst: Lawn Fawn (On the mend)
- Papier: Studio Light
- Doily

19 opmerkingen:

  1. Ha Miranda,
    ik moest wel even lachen toen ik het bij jou zag! Hahha, jij kunt er ook wat van! Maar het resultaat na even goed opruimen is dan extra fijn! Ik zal je over en paar weken op een onverwacht moment eens vragen hoe je erbij zit! Mag je bij mij ook doen, hoor! En trouwens, wel leuk om eens te zien waar je zit te freubelen. Dat leest je blogberichten weer leuker!
    Je beterschapskaartjes zijn heel gaaf! Enige stempeltjes zijn het!
    Groetjes, ik ga aan het werk!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke kaartjes zijn het geworden en wat is het netjes bij je opgeruimd. Hier valt het meestal ook wel mee want ik heb niet zoveel ruimte en ik anders over mijn eigen voeten struikel in de woonkamer blijft de schade beperkt tot 1 tafel Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke kaart, Miranda.
    En wat een heerlijk plekje heb je om te freubelen. Heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Miranda, dat is zeker een opruimsessie, geeft weer lucht..;) Gave beterschapskaartjes en altijd handig om op voorraad te hebben ...net als tissues..hatsjoe.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heerlijk zo een opgeruimde knutselkamer! Ik hik er ook al zo lang tegen aan. Helaas heb ik geen eigen ruimte, ik knutsel aan de keukentafel. Je kunt je misschien voorstellen hoe het er omheen uitziet? hahaha

    De beterschapskaarten zijn leuk!! Lawn Fawn komt binnenkort met een héél aantrekkelijke release, zucht. Je zou er hebberig van worden (-:

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat ziet er weer netjes uit! Het lijkt wel of iedereen met een opgeruimde knutselkamer begint in het nieuwe jaar, ik heb het ook gedaan. En het werkt super voor je creativiteit! Ook dit jaar hoop ik weer te kunnen genieten van al het moois dat je maakt..

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Beterschapskaarten om vrolijk van te worden! En je opruimwoede is herkenbaar: alles uit de kast trekken en dan denken 'help, waar ben ik aan begonnen???'. Het eindresultaat is in elk geval om weer blij van te worden! Houden zo! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heerlijk zo'n opgeruimde plek! Helaas blijft het bij mij nooit zo heel lang netjes.... Kaartjes zijn leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke serie beterschapskaartjes heb je weer gemaakt! Leuke inspiratie voor als je snel-snel een kaartje nodig hebt. Van die kleurtjes alleen al vrolijk je op.
    Die knutselkamer van jou... dat is ook de moeite. De na-foto is wel een gigantisch verschil, die zou zo in een boekje passen haha :) Af en toe moet je de dingen eerst erger maken voor je ze beter krijgt!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dat ziet er super netjes uit. Je kaartjes zijn super. Ik vind die stempels gaaf met die gezichten. Zucht.......ik wil dit jaar weinig aanschaffen en alles eerst eens veel gebruiken. Ik heb nu al een vermoeden dat het niet gaat lukken. Groetjes Mariëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuke beterschapskaartjes! En soms is zo'n opruimsessie echt nodig, inderdaad. Ach, dan heb je ook weer alles in beeld en weet je weer wat je allemaal hebt, toch?!
    grt.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Superleuke beterschapskaarten.
    En ook ik had zo'n opruimbui in de kerstvakantie. Ik denk dat wij knutselaars niet aan voorjaarsschoonmaak doen maar aan winterschoonmaak!
    Grietenm Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Bedankt voor je bezoekje!
    Je kaartjes zijn weer erg leuk!
    Je kamer is weer spic en span!
    Ik ben benieuwd hoelang het zo blijft, hihi.
    Groetjes Jenny

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wow heerlijk opgeruimd, dat ziet er weer super uit! En wat een schattige kaartjes heb je gemaakt :) echt leukerds

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Heel erg leuke kaartjes! En wat een verschil zeg voor en na het opruimen. In zo'n mooie ruimt kun je vast weer prachtige creaties maken :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Whahahaaaaa, geweldig, die kamer......!!
    Ik waarschuw je vast, nu ben je steeds wat kwijt, omdat je het opgeruimd hebt, let maar eens op.

    Leuke kaarten zeg, zo lekker vrolijk. Als je ziek bent en je krijgt zoiets,dan ben je zo weer beter.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb een tweede hobby, alles netjes sorteren. ;-) Dat kwijtraken is nu door de orde juist weer verleden tijd, doordat alles netjes bij elkaar in bakjes en laatjes ligt mét een labeltje er op! Ik hou er van dat ik weet waar alles ligt en dat ik niet misgrijp, dus ik denk dat het wel goed gaat nu.

      Verwijderen
  17. Gave serie kaartjes, lekker fris zijn ze ook. je opruimwoede is wel geslaagd zeg, alles weer netjes, maar wat Daphne zegt zou wel eens waar kunnen zijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wauwie lekker bezig geweest :-)
    Ziet er weer heerljjk opgeruimd uit!
    Veel knutselinspiratie gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!