dinsdag 23 december 2014

Kaart voor Elara

Een kaart maken voor Elara, een meisje dat op 1,5 jarige leeftijd is overleden, ik vind het bijna onmogelijk. Ik heb er zelfs over nagedacht om een kaart te kopen, maar dat wilde ik echt niet. Ik wilde op mijn eigen manier met een zelfgemaakt kaartje mijn steun betuigen aan haar ouders. Mijn kaart baseerde ik op een eerdere kaart die ik voor Elara en haar ouders maakte, deze kan je HIER bekijken.


De kleuren wit en roze komen ook terug op de crematie van Elara, deze vindt vandaag in besloten kring plaats. Waarom de sterren zo toepasselijk zijn op de kaart is te lezen in de tekst bij de vorige kaart die ik maakte. Daarnaast is Elara nu zelf een sterretje in de hemel. Als je goed kijkt, zie je dat er op de kaart één sterretje extra opvalt.

Gebruikte materialen:
- Sterren: mask Stampin' Up
- Tekst: Joy!Crafts
- Vellum: Action

15 opmerkingen:

 1. Aangrijpend, je hebt er een mooi persoonlijk kaartje van gemaakt, daar kan een gekocht kaartje niet tegenop.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk dat dit misschien wel een van de moeilijkste opdrachten voor je is geweest. Maar je hebt het schitterend gedaan! Het is een eenvoudige, sobere kaart geworden, waar toch een betekenis in zit voor de ouders en voor jou. Knap gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heel bijzonder kaartje voor een heel bijzonder meisje. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wateen heftig verhaal en wat een toepasselijk kaartje! Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Miranda,
  dat heb je echt heel mooi gedaan. Er spreekt zoveel liefde uit en inlevingsvermogen Dit moet de ouders goed doen!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jee, dat is nog eens een moeilijk iets om een kaartje voor te maken.. Ik vind je kaartje prachtig geworden en zal zeker gewaardeerd worden!
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zou voor jou en je vrienden willen dat je dit kaartje niet had hoeven maken. Dat Elara gewoon zonder zorgen had mogen leven. Als kaart vind ik hem zeer geslaagd. Je ziet dat je er erg veel liefde in hebt gestoken om de ouders van dit lieve kindje te condoleren. Sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kan me voorstellen dat het heel lastig was om dit kaartje te maken. Maar wat is ie mooi in al zijn eenvoud. Perfect voor Elara!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ben je er goed in geslaagd om een toepasselijke kaart te maken voor deze zo moeilijke gelegenheid.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie kaart, Elara is vast een prachtig (roze) sterretje nu. Sterkte!
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. O, wat moeilijk om daar een kaart voor te maken! Maar het is je heel goed gelukt! Complimenten! Ik denk dat ze het erg zullen waarderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat knap gedaan want wat is zoiets toch moeilijk. Het is een mooie toepasselijke en ingetogen kaart geworden.

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat je zoiets moois kunt maken......bij zoveel verdriet, niet alleen bij de ouders, ook bij jou......respect voor je!! Hou je goed meis!! Elara kijkt met je mee, en keurt dit vast en zeker goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ik vind het zo erg om dit te lezen... zo´n dapper lief klein meisje, maar zo een oneerlijke strijd!!! Sorry van mijn bericht eerder, ik begrijp volledig waarom de blog niet vindbar meer is!! Had ik hier maar eerder aan gedacht, maar dit was wel het laatste dat ik had verwacht!

  Ook al is het nu zoveel later, ik wens jullie en de ouders nog altijd heel veel sterkte met het verlies van dit lieve wonder...

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!